|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: Dün (19:02), Konuya Son Cevap : Dün (19:11). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 | |||
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Hepimizin psikoloji Hatay depremden sonra üç yıldır evden çıkmayan telefon oyun bağımlısı olan 1genç Barış
Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini kaybeden ve Defne ilçesinde yaşamlarını sürdüren 50 yaşındaki Semra Özbay ve 23 yaşındaki oğlu Barış Özbay, depremin ardından hayata birlikte tutundu. Depremde hem evlerini hem yakınlarını kaybeden aile, 3 yıldır zorlu bir süreçle mücadele ediyor. Depremin ardından yaşama hevesini kaybeden ve okuduğu üniversiteyi yarıda bırakarak sürekli bilgisayar ve cep telefonuyla oynamaya başlayan Barış Özbay'ın asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat gecesinde de telefonla oynadığı ortaya çıktı. Asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat günü 04.17'de de telefonla oynarken depreme yakalandığını ve o esnada dahi telefonla oynamaya devam ettiğini ifade eden Barış Özbay, "Depremde uyumuyordum ve akşama kadar oturup telefonla oynadım. Depremde sallanmaya başladık, sonra ilk başta küçük bir deprem oluyor sandım ama hızlandı. Elektrik gidince ciddi bir şey olduğunu anladım ama telefonla oynamaya devam ettim. Deprem sırasında oyunumu kaydediyordum. Deprem sırasında oyunumu kaydediyordum. Nenem ilk başta deprem olduğuna inanmadı ve benim salladığımı sandı. O esnada sallanmaya devam ederken telefonla oynamaya devam ettim. Deprem durdu ve bizimkileri evin dışına çıkardım" dedi. Hayattan tüm zevki kalkmış. Hayatın inişlerini istemiyorum çıkışlarınada değmez. Hayat mükemmel değil. Hepimiz bu hale geldik. Evden çıkasimız yok.yaşama hevesi kalmadı.yinede çok şükür tabi bu kardeş gibi deyiliz.cok ağır bunalım geçirdiği belli.allah yardımcısı olsun
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |||
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Psikoloji | Kara Kartal | 1 | 8 | 20 Ekim 2025 19:02 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Hâdimul İslam | 2 | 42 | 13 Ekim 2025 21:06 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Kara Kartal | 1 | 32 | 13 Ekim 2025 14:11 |
![]() | Hutbeler | Kara Kartal | 0 | 38 | 10 Ekim 2025 11:32 |
![]() | İslami Haberler | Hâdimul İslam | 2 | 44 | 03 Ekim 2025 15:10 |
![]() | Mesaj No:2 | |||
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Herşeyin farkındayım istemiyorum hiçbişey diyor. Bu gence ne yapılabilir? Hepimiz oraya doğru gidiyoruz. Yürümeyi unutmuş. Yaşam sevinci yok ama gülerek anlatıyor kendini. Çok zeki belli.zaten zeki insanlara bu dünya cehennem. İnsan nasıl bu aşamaya gelir
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Erkeklerin kalbi , kadınlarda psikoloji bozuk çıktı | KuM TaNeSi | Psikoloji | 2 | 11 Ocak 2022 21:57 |
Psikoloji, Psikanaliz ile Din, Tasavvuf/Muhsin İyi | muhsin iyi | Makale ve Köşe Yazıları | 10 | 12 Mayıs 2015 21:48 |
“Soma’da yaşanan acı millet olarak hepimizin acısıdır…” | mehmet akif2 | Diyanetten Duyurular/Haberler | 8 | 17 Mayıs 2014 16:32 |
Allah hepimizin yaratıcısıdır | Seher Yeli | Çocuk ve Aile Sağlığı | 4 | 07 Mart 2009 11:35 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|