![]() |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? estağfirullah el aziym el keri elleziy lailahe illahu el hayyel guyyume e etubu ileeyk hocam bu formda yağmur abla çok iyi tanımasamda görmesemde kefil değilim ama iyidir kızma ::))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? :))) Hocan beni iyi tanır merak etme :))) Medinenin kuruluş aşamasında başının etini yediği nadir varlıklardan biriydim :))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? zıkkımın kökü buluşu matematik litaratürümüze yeni bir çığır açmış maşallah, güldüm vallahi, akgün kardeşim eline sağlık... yağmuru ben de tam 3 ay erkek sanmıştım, yine böyle bir konuda öğrendim.medinewebin mimarlarındandır kendisi...kaliteli , entellektüel bir kardeşimizdir. Allah razı olsun kendisinden, emeklerinden... |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? :)) Konu nerelere gelmiş maşAllah:) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Alıntı:
çığırından baya baya çıkmış |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Estagfirullah.. Biz bir şey yapmadık... Kalite desen inanın şu an kaliteden oldukça uzagım, TSE damgasının T sine bile gelememişimdir... İnsan kendini bilir ya... O misal... Yine de teşekkürler... Amma övmeyin emi... Övmek , öldürmekmiş... Bakın bir tek zıkkımın kökünün frenlerini çekememişim :) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Alıntı:
yağmur abla istemiyorsan konuyu kityeye bilirsin ama ben çok güldüm yani freene basmak babından |
zıkkımın kökü.. ***...Zıkkımın Kökü Bulundu...*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] alıntı... görünce koptum ya Ağzı-Açık000 Ağzı-Açık000 |
RE: zıkkımın kökü.. gülümseyen000gülümseyen000 kim bulmuş acaba.... Birde kök dışına çıkarıp sonucu yazmışlar alkış000 alkış000 alkış000 |
Cevap: zıkkımın kökü.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
SAAT: 16:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.