![]() |
zıkkımın kökü.. uzun uğraslar sonucunda her seyin derdine deva olan ilim zıkkımın kökünü de aldı...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Süperrrr |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Vahh safflarım vaaahh; Yememişler içmemişler, uyumamışlar Nihayet pek bilimsel mi bilimsel zıkkımın köküne ulaşmışlar :)) Allah akıl fikir vere , Yerine bi fizilal okusalardı daha da bilimsel verilere ulaşırlardı gerçi Geçmiş olsun ne diyek :))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? yağmur bey kardeşim, milletin hevesini neden kırıyorsun. adamlar çalışmışlar ve bulmuşlar:))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? olayın ana kökünü bulmuşlar |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Alıntı:
Yağmur hanım olacaktı evladımmm!!! :)))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? ayyyyyy nekadar komik olmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşşş |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? seleme yağmur erkek değilmi, valla ben erkek sanıyordum. |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? hay allah ıyılıgını versın emi |
Beyler bölümüne alma sakın |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? :)))) |
seher abla daha beyker bölümü hizmete açılmadı açılınca ben talimat veriri sizi aldırtmam merak etmeyin ve sakin olun paniğe gerek yok [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? şu işe bak yaa, benim foruma girdiğimden beri en aktif erkek üye olarak düşündüğüm ve erkek üyeler için ne yapabiliriz diye danışmayı düşündüğüm kişi bayan çıkıyor. Valla bu günlerde yağmura bir öneri sunacaktım, erkek üyeler ile ilgili. allahtan sunmamışım. iyisimi aklımda dolanan ve fikrini soracağım diğer üyelerin önce erkekmi bayanmı olduklarını öğreneyim |
kevir abi alemsin yaaaaa haykıydırarak gülüyorum yaaaaaa |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? neymiş bu zıkkım ya iş amacından baya çıkmış |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? nerden biliyorsunuz bayan ya da erkek oldugumu :)))) Belki bayanlar bölümünün güvensizliğini kanıtladım :))) Hiç biriniz ispat edemezsiniz ki cinsiyetimi |
ama burda yağmur hanım olacaktı deyince bayan olduğun ortaya çıkıyor editör abla sende kendini ele verdin[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Ahanda ortalık karışmaya başladı :)))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? ya gidemiyorum sizin yuzunuzden:))) takıldım kaldım:)) |
yok inş karışmaz nöbetçiyim ben polis çağırırım |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Bayanlar da beyler de dikkatli olun benden tavsiye :) |
evet doğru ergenekondandan içeri girebilirsiniz haaaa::)))))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? bencede dikkatli olun, şemsiyesiz gezmeyin:))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Medinenin de ergenekonu mu vardı :)))) En başta adminimizi postalarlar :)))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? demekki adminin gitmesini istiyorsunuz ve yerine geçmek haaa ........ergenekoncuuuuuuu :))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Ona kalsa bugun devir teslim yapar , al başımdan medineyi itikafa gideceğim der :)))))))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? bakara 217 |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Maaşallah konu ergenekona kadar geldi admini istemeyenler ihtilalmi yapacak yoksa |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Kuran_ı kerim'in emirleri karşısında boynum kıldan incedir adminim Sustummmmmmmmm:) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Fitne katilden kötüdür :) Bakara 217 |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? estağfirullah el aziym el keri elleziy lailahe illahu el hayyel guyyume e etubu ileeyk hocam bu formda yağmur abla çok iyi tanımasamda görmesemde kefil değilim ama iyidir kızma ::))))))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? :))) Hocan beni iyi tanır merak etme :))) Medinenin kuruluş aşamasında başının etini yediği nadir varlıklardan biriydim :))) |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? zıkkımın kökü buluşu matematik litaratürümüze yeni bir çığır açmış maşallah, güldüm vallahi, akgün kardeşim eline sağlık... yağmuru ben de tam 3 ay erkek sanmıştım, yine böyle bir konuda öğrendim.medinewebin mimarlarındandır kendisi...kaliteli , entellektüel bir kardeşimizdir. Allah razı olsun kendisinden, emeklerinden... |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? :)) Konu nerelere gelmiş maşAllah:) |
çığırından baya baya çıkmış |
Cvp: Zıkkımın kökü nedir? Estagfirullah.. Biz bir şey yapmadık... Kalite desen inanın şu an kaliteden oldukça uzagım, TSE damgasının T sine bile gelememişimdir... İnsan kendini bilir ya... O misal... Yine de teşekkürler... Amma övmeyin emi... Övmek , öldürmekmiş... Bakın bir tek zıkkımın kökünün frenlerini çekememişim :) |
yağmur abla istemiyorsan konuyu kityeye bilirsin ama ben çok güldüm yani freene basmak babından |
zıkkımın kökü.. ***...Zıkkımın Kökü Bulundu...*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] alıntı... görünce koptum ya Ağzı-Açık000 Ağzı-Açık000 |
RE: zıkkımın kökü.. gülümseyen000gülümseyen000 kim bulmuş acaba.... Birde kök dışına çıkarıp sonucu yazmışlar alkış000 alkış000 alkış000 |
Cevap: zıkkımın kökü.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
SAAT: 11:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.