![]() |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Humus'ta Esed'e bağlı güçler tarafından açılan top atışıyla harabeye dönmüş cami. "Allah’ın mescitlerinde O’nun isminin anılmasını yasaklayan ve onların yıkılmasına çalışan kimseden daha zalim kim vardır? Oralara ancak korkarak girmeleri gerekir. Dünyada rezillik onlaradır, ahirette de büyük azap onlaradır." (2/114) |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bayatladı Diye Ekmeği Atana, Tabağında Vemek Artığı Bırakana, İki Gün Üst Üste A...ynı Yemeği Yedim Diye Eşine Bağıran Erkeğe, ... Annesinin Hazırladığı Kahvaltılığı Beğenmeyip Çöpe Atıp Okul Kantinine Dadanan Öğrenciye, Evine Çalışıp Getirdiği Erzağa Bakıp Burun Kıvıran ev Hanımına, Önüne Getirilen Yemeği Bağıra Çağıra Zorla Yiyen Evlada, Lüks Lokantalarda Tabağındaki 150 gr. ete Dünyanın Parasını Ödeyenlere, Şu Anki Haline Şükretmeyip İsyan Edenlere, Her Zaman Daha Fazlasını İsteyenlere, İnsan OLmayı Unutan Fertlere Bir Ders, Bir Nasihat, Bir İbret OLsun..... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Alıntı:
Çok iyi bir farkındalık oluşturuyor bu söz. Dünyadaki evimizi güzel rahat bir hale getirmek için uğraşıyoruz, topraktaki evimiz için ne yapıyoruz? |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Alıntı:
|
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bayatladı diye ekmeği atana, Tabağında yemek artığı bırakana, İki gün üst üste aynı yemeği yedim diye eşine bağıran erkeğe, ... Annesinin hazırladığı kahvaltılığı beğenmeyip çöpe atıp okul kantinine dadanan öğrenciye, Evine çalışıp getirdiği erzağa bakıp burun kıvıran ev hanımına, Önüne getirilen yemeği bağıra çağıra zorla yiyen evlada Lüks lokantalarda tabağındaki 150 gr. ete dünyanın parasını ödeyenlere, Şu anki haline şükretmeyip isyan edenlere, her zaman daha fazlasını isteyenlere, İnsan olmayı unutan fertlere bir ders, bir nasihat, bir ibret olsun..! |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Uyudun Sanki uyanık gibi, sanki diri Küçük bir mezardasın taşın bile yok Küçücük, insanlığın vicdanı gibi . Acılarla karılmış baban Kimbilir hangi ablanı yatırdı ya da abini Ölüme doymuş bu topraklara Senden önce sen gibi. Şehit oluşundan mıdır insanlığın kahpeliğine Yoksa fukaralıktan mı bilinmez Giremedin yırtık bir kefene bile, Oysa BM numara yazmıştı kolundaki bilekliğe. Raporlarda sayısın şimdi, kimliksiz bir siret Korkarım karşılaşacağız bir daha Ve soracaklar adına Bi eyyi zenbin kutilet ? Kerem KINIK |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimileri krallar gibi yaşayarak din satarken Kimileri açlıktan yürüyemez halde! |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar çok yürek sızlatan bi fotoğraf olmus gözyaşlarımı tutamadım hakikaten ibretlik |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar ben de çok üzüldüm zaten bunlar gerçek ama büyük insanlarda da bu kadar olanları bilmiyordumuzgn |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bu fotoğraf 1900′lü yılların başında, Belçika Kralı II. Leopold’un Afrika’daki sömürgelerinden biri olan Kongo’da, bir din adamı tarafından gizlice çekilmiş. Fotoğraftaki adam, kendisi gibi köle olan ve yeterince kauçuk toplayamadığı için cezalandırılan 5 yaşındaki kızının kesilen sol eli ve sağ ayağına bakıyor. Bu korkunç fotoğraf 1885 ve 1908 yılları arasında Kral Leopold’un Afrika’daki hakimiyeti süresince işlenen 5 milyon cinayet ve sayısız işkenceden sadece birisinin tanığı ve Kral Leopold’un, Afrika’da sahip olduğu topraklardan elini çekmesi ile sonuçlanan medya tepkisini başlatan belgelerden birisi.. |
SAAT: 06:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.