![]() |
İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar İnsanlık tarihine düşen kara leke: Halepçe Katliamı Saddam Hüseyin diktatörlüğünün fütursuzluğuyla Halepçe'de trajedi, takvim yaprakları 16 Mart 1988'i gösterdiğinde savaş uçaklarının ürkütücü sesiyle başlamıştı. Bombalar tarihin en büyük katliamlardan birini gerçekleştirme yolunda kentin kalbini parçalıyordu. Bir anda her taraf insan cesetleriyle dolmuş, kentin sokaklarında gezen zehirli gazlar, insanları birer birer yere sermeye başlamıştı. |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Çoğu yerlerde zulüm var ama önce kendi nefsime sadece bakıyoruz duadan başka yapacağımız hiç bir şey yok. Zulüm edenler her gün artırıyorlar şiddetini ve her gün başka bir kare kimi camide kimi sokakta kimi evinde zalimin namlusu ucunda çaresizce çırpınışları bir kameradan tüm dünyaya yansısa bile suskun sessiz izliyoruz..... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar İbret almak ile halimize ağlanılması gereken paylaşım Allah'ın verdiği nimetler ile şükretmeyip azgınlaştıkça azgınlaşan insanoğlunun nankör olduğunu en iyi bilen Allah'tır... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar bismillah, bunlar gercek mi yoksa photo shop ile mi yapılmıs? |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Elbise çok ama "Rüküş" diyeni de var; Elbise yok ama "Şükür" diyeni de... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Daha 7 aylık masum bir bebek olan Miga Gedi Farah, şimdiden dünyanın bütün çilelerini çekmiş gibi bir yüz ifadesine sahip. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağırlığı sadece 3.4 kilogram olan ve kaburgaları teker teker sayılabilen minik bebek bir sahra hastanesinde bakım altına alındı... Açlık ve susuzluktan bedeni kururken giderek daha fazla ortaya çıkan gözleri, acıyla 'Beni kurtarın' diyor... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Postmodern köleler! İyi biliniz ki halis (katıksız) olan din yalnızca Allah’ındır. O’ndan başka veliler edinenler (şöyle derler) “Biz, bunlara bizi Allah’a yaklaştırsınlar diye ibadet ediyoruz.” Doğrusu Allah ayrılığa düştükleri şeylerde aralarında hüküm verecektir. Gerçekten Allah, yalancı kâfir kimseyi hidayete eriştirmez. (39/3) |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bir programda, üzerinde ay-yıldızın bulunduğu balonlara tekme atan Hülya Avşar bu fiilinden dolayı davalık olmuştu. Peki ya Meclis'e kim dava açacak? Ay-Yıldız ayaklar altında. Her gün çamurlu ayakkabılarla paspas gibi çiğneniyor. Üstelik, bir başka ülkede değil, bizim ülkemizin sözde yöneticlerinin bulunduğu Mecliste... Paradan başka İlahları olan Meclis üyelerinin amacı vatan millet değilmi!!! |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Humus'ta Esed'e bağlı güçler tarafından açılan top atışıyla harabeye dönmüş cami. "Allah’ın mescitlerinde O’nun isminin anılmasını yasaklayan ve onların yıkılmasına çalışan kimseden daha zalim kim vardır? Oralara ancak korkarak girmeleri gerekir. Dünyada rezillik onlaradır, ahirette de büyük azap onlaradır." (2/114) |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bayatladı Diye Ekmeği Atana, Tabağında Vemek Artığı Bırakana, İki Gün Üst Üste A...ynı Yemeği Yedim Diye Eşine Bağıran Erkeğe, ... Annesinin Hazırladığı Kahvaltılığı Beğenmeyip Çöpe Atıp Okul Kantinine Dadanan Öğrenciye, Evine Çalışıp Getirdiği Erzağa Bakıp Burun Kıvıran ev Hanımına, Önüne Getirilen Yemeği Bağıra Çağıra Zorla Yiyen Evlada, Lüks Lokantalarda Tabağındaki 150 gr. ete Dünyanın Parasını Ödeyenlere, Şu Anki Haline Şükretmeyip İsyan Edenlere, Her Zaman Daha Fazlasını İsteyenlere, İnsan OLmayı Unutan Fertlere Bir Ders, Bir Nasihat, Bir İbret OLsun..... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Alıntı:
Çok iyi bir farkındalık oluşturuyor bu söz. Dünyadaki evimizi güzel rahat bir hale getirmek için uğraşıyoruz, topraktaki evimiz için ne yapıyoruz? |
|
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bayatladı diye ekmeği atana, Tabağında yemek artığı bırakana, İki gün üst üste aynı yemeği yedim diye eşine bağıran erkeğe, ... Annesinin hazırladığı kahvaltılığı beğenmeyip çöpe atıp okul kantinine dadanan öğrenciye, Evine çalışıp getirdiği erzağa bakıp burun kıvıran ev hanımına, Önüne getirilen yemeği bağıra çağıra zorla yiyen evlada Lüks lokantalarda tabağındaki 150 gr. ete dünyanın parasını ödeyenlere, Şu anki haline şükretmeyip isyan edenlere, her zaman daha fazlasını isteyenlere, İnsan olmayı unutan fertlere bir ders, bir nasihat, bir ibret olsun..! |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Uyudun Sanki uyanık gibi, sanki diri Küçük bir mezardasın taşın bile yok Küçücük, insanlığın vicdanı gibi . Acılarla karılmış baban Kimbilir hangi ablanı yatırdı ya da abini Ölüme doymuş bu topraklara Senden önce sen gibi. Şehit oluşundan mıdır insanlığın kahpeliğine Yoksa fukaralıktan mı bilinmez Giremedin yırtık bir kefene bile, Oysa BM numara yazmıştı kolundaki bilekliğe. Raporlarda sayısın şimdi, kimliksiz bir siret Korkarım karşılaşacağız bir daha Ve soracaklar adına Bi eyyi zenbin kutilet ? Kerem KINIK |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimileri krallar gibi yaşayarak din satarken Kimileri açlıktan yürüyemez halde! |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar çok yürek sızlatan bi fotoğraf olmus gözyaşlarımı tutamadım hakikaten ibretlik |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar ben de çok üzüldüm zaten bunlar gerçek ama büyük insanlarda da bu kadar olanları bilmiyordumuzgn |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bu fotoğraf 1900′lü yılların başında, Belçika Kralı II. Leopold’un Afrika’daki sömürgelerinden biri olan Kongo’da, bir din adamı tarafından gizlice çekilmiş. Fotoğraftaki adam, kendisi gibi köle olan ve yeterince kauçuk toplayamadığı için cezalandırılan 5 yaşındaki kızının kesilen sol eli ve sağ ayağına bakıyor. Bu korkunç fotoğraf 1885 ve 1908 yılları arasında Kral Leopold’un Afrika’daki hakimiyeti süresince işlenen 5 milyon cinayet ve sayısız işkenceden sadece birisinin tanığı ve Kral Leopold’un, Afrika’da sahip olduğu topraklardan elini çekmesi ile sonuçlanan medya tepkisini başlatan belgelerden birisi.. |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Domates Ağacı - Çin'in doğusudaki Shandong eyaleti Shouguang düzenlenen uluslararası sebzecilik Bilim Teknik fuarında yılda 3 ton ürün veren domates ağacı tanıtıldı. Çin üniversiteleri ve bilim adamları toplumu bilgilendirerek tonlarca domatesin ağaçta da yetişebileceğini ve bir domates ağacı olanın ömür boyu gelire sahip olabileceğini ve çoğalan dünya nüfusunda dünyada açlık ve kıtlığın önlenmesinde ve ekonomik kalkınmada tarımsal gelişmenin büyük önem taşıdığını açıkladılar.'' Yılda 3 ton mahsul veren domates ağacını 2 bin kişi ziyaret etti. |
:(( ne zulümler yaşanmışda haberimiz yok |
idare et hocam :) |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Amerikalı gazeteci Afrikalıya sorar: Siz niye bu kadar aç ve yoksulsunuz? Gazetecinin garip, biraz da naif sorusu Afrikalı tarafından şöyle cevaplanır: Siz bu kadar tok ve zengin olduğunuz için..! |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Kim Allah'a iftira atıyorsa Allah lanet etsin ona bu kadarda insan Aşşağılık olmaz Yok efendim Allah tecelli etmiş miş Ahmedi bana bırakın demişte Yalancı Şarlatanlar Bu dini ne hale getirdiler ...... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar FARKIMIZ OLMALI; SENİN BEGENDİGİN.Nefsani müzik BENİM BEGENDİGİM.İslami müzik SENİN BEGENDİGİN.Sekili kıratı BENİM BEGENDİGİM.Sahabe hayatı SENİN BEGENDİGİN.Eli kadehli BENİM BEGENDİGİM.Dili tekbirli SENİN BEGENDİGİN.Sarısaçlı kızlar BENİM BEGENDİGİM.Örtülü kızlar SENİN BEGENDİGİN.Zamane gençlik BENİM BEGENDİGİM.İmanlı gençlik SENİN BEGENDİGİN.Millet sevgisi BENİM BEGENDİGİM.Ümmet sevgisi SENİN BEGENDİGİN.Dil birligi BENİM BEGENDİGİM.Din birligi SENİN BEGENDİGİN.Bin yıllık tarih BENİM BEGENDİGİM.Bin dörtyüz yıllık tarih SENİN BEGENDİGİN.Beşeriyet aşkı BENİM BEGENDİGİM.Şehadet aşkı SENİN BEGENDİGİN.Birilerinin kanunu BENİM BEGENDİGİM.Allahın cc kanunu EVET KARDEŞİM İKİMİZDE MÜSLÜMANIZ LAKİN GEL GÖRKİ ÇOK ÇOK FARKLIYIZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ GÖRECEGİZ.... ALLAH CÜMLEMİZE MERHAMET ETSİN |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Aç dişi bir aslan zorlu bir kovalamanın ardından ceylanı yakalamayı başardı ve ceylanı parçalamaya başladığında avının hamile olduğunu gördü,şaşırdı ve ardından yavruyu kurtarmaya çalıştı. fakat yavru ölmüştü yavruyu kurtaramadığını görünce avının yanına attı kendisini. Geçen uzun zaman sonra resmi çeken kişi dişi aslana yöneldi ve aslanın hayatını kaybetmiş olduğunu gördü.. İnsanlığın kaybettiği bir merhamet.. Hemen hemen bütün Hayvanların kendilerine göre kuralları vardır ve çiğnemezler..mesela bu avcı hayvanlar hayati derecede acıkmadıkları müddetçe hamile hayvanları avlamıyorlar,genel olarak hastalıklı ve sakat olanları avlarlar bu uzun incelemeler sonucunda tespit edilmiştir.sebebi ise bulaşıcı hastalıkların bütün sürüyü yok etmeden önüne geçmektir ve bu avcı hayvanlarda hastalıklı hayvanı tespit edebilen özel bir yetenek vardır. Buda Rabbimizin başka denge hikmetidir hamdolsun. (alıntı) |
|
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar çokk etkileyici hocam .. karınca belgeselini izleyince hayretler içersinde kalmıştım!.. |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar baba tut başımın üzerinde elini başım kanamakta, beni kafirin bombası degil ümmetin suskunlugu yaralamakta, varsın yüzümden kan aksın varsın bedenim toprağa bulansın... Ya rabb asırlardır uyuyan bu ummet artık uyansın... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Özgür Suriye Ordusu Aslanları.. bazıları nöbet tutuyor, bazılarıda kuran okuyor.. NOT: Bu resim yapmacık değildir.. |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Şeytanın En Sevdiği Sözler... * Bir kereden bir şey olmaz! * Zaman size değil siz zamana uyun. * Allah kalp temizliğine bakar. * Bir şey olmaz, Allah affeder. * Fazla düşünme kafayı yersin. * Herkes böyle; sen herkes'ten daha mı iyi biliyorsun? * Cehennemde biraz yandıktan sonra cennete girmeyecek miyiz? |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Fransa Ulusal Tüketim Kurumu'nun araştırmasına göre, 19 kola ürününün çoğunda litre başına 20 küpe eşit şekere rastlandı. Araştırmanın en çarpIcı kısmı ise kolada alkole rastlanması oldu |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bu Hali Efendimiz S.A.V görseydi, Söyleyecekleri Aşağıdaki Gibi Olurdu.. Varlığım kudret elinde olan Allah'a andolsun ki, Kendimi ve ev halkımı koruduğum gibi, Bunları da koruyacağım. Şimdi haber salın yeryüzüne! Allah'a ve Ahiret gününe iman edenler, toplansın." |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Bir Yarıştayız Sanki, Gösteriş Delisi Olduk Hepimiz. Elbise Çok Ama ''RÜKÜŞ'' Diyenide Var.. Elbise Yok Ama ''ŞÜKÜR'' Diyenide... |
Cevap: RAMAZAN AYI DeĞİLDE ,SANKİ BESİ AYI... Bu fotoğraf için ayrı konu açılmasa ''bizi anlatan resimler'' kısmında yayınlansa idi daha iyi değilmiydi... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar Vicdanınız oruç tutmasın ! Vicdanınız İnsanlık ile iftar etsin, Rabbiniz sizinle iftihar etsin. AraKan için duaya... |
Cevap: İbret Almamız Gereken Fotoğraflar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 06:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.