![]() |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları güzelmiş eline sağlık bana da yapmışsın :) |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları İnsaAllah farklı şekillerle epey Adlarınıza profil resmi atacam.. |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Alıntı:
sağolasın |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları erkam turabi benim mesajımı görmedin sanırımmahcup000 |
Yok meslegim bu dal üzeri değil kardeşim,ama sonuc itibarı ile teknoloji hayatımızın her alanına girdigi gibi benim hayatıımda da ilk pc geldiginden beri var. Kurs olayı aslında belge sertifika almak icin gitmiştim ,zaten bilirsiniz sertifika almak icin pc acıp kapama yeterli oluyor ülkemin eğitim seviyesinde.. Ögrenmek icin aslında kurcalamak gerekiyor ..gerekirse bozulsun pc cöksün :))) ben ilk sayfa admini oldugumda siteyi ucurmustum hemde bir buton ugruna ,Allahtan arsiv depolama yapmıstı abimiz yoksa emekler ziyan olmustu yani siz sakın denemeyin :)) Öğrenmek icin kücük kardeşiniz olarak elimden ne gelirse yardımcı olmaya calısırım insaAllah... Bunun icin egitim almadım eskiden programlar ıp li ücretli alırdık şimdi bedava indirebiliyorsunuz programları,genelde kullandıgım logo yada banner gibi programlar eskiden site yapımında kullanırdım,site merakı gitdiginden beri öyle resimler üzeri slaytlı videolar üzeri kendime ugrasıyorum... Az zaman harcarsanız indirdiginiz kac logo programları ile bu işi rahat cözebilir ,istediginiz calısmaları kendiniz de yapabilrsiniz.. yollayabilirsem kardeşime bi türkce logo programı gönderecem insaAllah. Hakkınızı helal edin yorumunuzu gec gördüm... selametle insallah |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları estağfirullah sen daha once söylemişsin burda ben indirdim ama ingilizce resimi yüklemek için çok çabaladım ama resim yüklenen yeri bile bulamadım ben de çok hevesliyim böyle şeyler öğrenmeye denemeden öğrenenem diye ben de birçok şeye cesaret ediyorum yapıyorum ama sonar nasıl yaptığımı bile bilemiyorum oğlum da ingilizce program görünce çok heveslendi türkçesini inşallah gönderirsen ben de oğlumla çabalarım deneme yoluyla öğrenirim |
İnsaAllah abla en basit tükce logo programını kısa sürede size ulaştırmaya calısacam.. |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Cok guzel olmus emegine saglik kardesim cok tesekkurler :) c*c*c* |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları çok teşekkür ederim kardeşim düşüncemi okudun sanki oğlumun resmini kaldırmaya içim elvermedi kendisi de yanımda değil zaten ama bir süreliğine değitireyim dedim çok incesin Allah razı olsun senden.c*c*c* alkış000 (: |
|
SAAT: 03:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.