![]() |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Bence çok güzel olmuş musab kardeş emeğinize sağlık.. Hareketlide denediniz mi hiç :) Eger yapabiliyorsanız bende hareketli ve yazılı avatar isteyebilirim..:) |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları çok tesekkür ederim güzel olmuş :) islaminesil kardesimden de bekliyorum çeşit çoğaltabiliriz nasıl olsa sürekli avatar değiştiriyorum gülümseyen000 |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları bi de pembe ile yazabilir miyiz musab kardes sana zahmet :) cok güzel olmus ArO* |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Toplam 2 Eklenti bulunuyor. valla bir ara grafikerlik yaptım ama çok eskide kaldı. şuan müsaittim öyle 2 dk lık birşey. çok basit oldu ama idare etsin fedra :) |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları cok tesekkür ederim Allah razı olsun :) |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları yazılar görünmüyor ya musab kardes uzgn jpg ile taratmam mı gerek |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Toplam 1 Eklenti bulunuyor. bu son inşAllah fedra :) |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Fedra Kardeşimin isimli resimleri hazır yarın insallah buraya atacam alırsınız. Kactane farklı resim üzerinede isminizi yazdım umarım begenirsiniz. |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları benim ismimide yazar mısın |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Alıntı:
Tabi kardeşim istediginiz resimleri atın buraya ben insallah farklı yazı çeşitleri ile kactane hazırlarım buraya atarım alırsınız burdan İnsaAllah |
SAAT: 03:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.