www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi slaminesil,Al Tarihi: 21 Mart 2014 (17:51), Konuya Son Cevap : 19 Ekim 2023 (00:21). Konuya 211 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:181 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 yelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
[QUOTE=mehmet akif2;389389]islami nesil ben program indirdim ama sizing gibi farkl resimleri nasl ykleyeceim bilgisayara kaytl olan resmi nasl getireceim geen aaa logo 2014 ykledim seenek oktu ama resim ykleyemediimden sildim hep hazr resimler var ![]()
__________________ Ben sizi Allahn kitabna ve Resulnn snnetine aryorum: Gerekten snnet ldrlm ve bidat diriltilmitir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:182 |
20 Mart 2014 | ![]()
File Ksmnda resim boyutlama yapabilirsiniz , diger st sol kutucular srayla Edit Objest window help srayla gelir ,objest den new text tklayn oraya istediginiz ismi yazp reng ve boy verebilirsiniz .az kurcalayn cok gzeldir grenirsiniz bende ayn program kullanyorum burda yaptgm resimleride phatoscape ilede cerceveliyorum
__________________ Ben sizi Allahn kitabna ve Resulnn snnetine aryorum: Gerekten snnet ldrlm ve bidat diriltilmitir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:183 |
20 Mart 2014 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:184 |
20 Mart 2014 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:185 |
20 Mart 2014 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:186 |
20 Mart 2014 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:188 |
20 Mart 2014 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:189 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
islami nesil senin dediin yerde fotoraf ykledim yazy istediim yere tadm kelebek ay gibi eyler de ekledim ama tek sorun ben kaydet diyince resmi deil de alma sayfasn kayt ediyor lightshot programyla kendim resimledim face'e aktarp kopyalayp buraya yaptrdm ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:190 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
bir de nceki yldz ve kelebekde resmin ii istediim renk oldu son ikisinde sadece etraf oldu ii bo kald neden acaba
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Kii okuyor. (0 ye ve 7 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir Amatrn Ad Konulmam almalar | Hdimul slam | Videolar/Slaytlar | 9 | 13Haziran 2022 11:39 |
RESM FORMATLI BELGELERE LOGO EKLEME & Medineweb.net | alperkara | Medineweb.net Videolar | 0 | 04Haziran 2015 01:13 |
Siyer almalar | f_kryln | Siyer | 0 | 01 Mart 2012 21:24 |
Yeterlilik almalar soru cevaplar | f_kryln | Deneme Snavlar/Paylamlar | 0 | 27 Ocak 2012 11:00 |
Kur'ani Kerim Tefsir almalar | Yitiksevda | Tefsir almalar | 11 | 13 Temmuz 2010 21:12 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|