![]() |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları yazı ve resim puntosunu nerden büyütmem lazım |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları tamam buldum yerini punto büyütme yerini |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları islami nesil soruları erken sordum kusura bakma resmin etrafının dolgunluğu veya içinin dolgunluğu seçtiğim resimle alakalıymış teşekkür ederim öğrettiğin için |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Alıntı:
Kolay gelsin |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Çok teşekkür ederim avatarımı değiştirdim :):) Eğer zahmet olmazsa İslaminesil sizden imzamla ilgili bir çalışma da isterim .. Kolay gelsin.. |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları çok teşekkür ediyorum çok güzel çalışma olmuş hepsini çok beğendim emeğinize sağlık kardelengül ve islaminesil... |
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları islami nesil sen birçok yere yazı yazıyorsun ben bir yere yazabiliyorum başka yazayım darken yine once yazdığım yazı geliyor yazınca o değişiyor |
|
Cevap: AAAA 2010 Logo Çalışmaları Islami Nesil Agabeyim Teseklur Ederim Allah razi olsun Elinize,gönlünüze sağlık Rabbim gonlunuze yureginize her daim guzellik versin |
Hayırlı olsun istedigin resim falan varsa buraya gönder gereken yazı ve isimleri yapaım insaAllah |
SAAT: 05:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.