www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi su damlas,Al Tarihi: 30 Eyll 2014 (21:44), Konuya Son Cevap : 16 Ekim 2014 (20:57). Konuya 21 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Yenilen ieklere ne dersiniz?, iekli pastalar, ok gzel iekli pastalar, iekleri ok mu seviyorsunuz? Peki ya pastalar? Bu ikiliyi birletiren pasta tasarmclar ortaya harika pastalar karmay baarm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Alnt"
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | su damlas/Kiisel | su damlas | 2 | 39 | 12 Temmuz 2025 15:53 |
![]() | Anket'ler-Rportaj'lar | Kara Kartal | 5 | 153 | 30Haziran 2025 21:48 |
![]() | Psikoloji | su damlas | 4 | 65 | 28Haziran 2025 23:15 |
![]() | Pastalar | Esma_Nur | 1 | 67 | 18Haziran 2025 19:03 |
![]() | Sebze Yemekleri | su damlas | 2 | 154 | 21 Nisan 2025 20:44 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]()
Bu gzel grntlerin pasta olduuna inanmak ok g gerekten. Hepsi o kadar doal grnyor ki ! Al onlarn hepsini evin bir kesine koy evi gzelletirsin. ![]() ok emek harcanm yapanlarn, ve bize de bu renkli grsellii ulatrann ellerine salk. ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
![]() Alnt:
ben hepsini paylatrdm sitedeki arkadalarma=)) beyaz papatyal (sepetli)olan da sana ayrdm=))) | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:4 | |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]() Alnt:
![]() Editrm en gzellerden biride benim payma dm ok teekkr ederim. Bu nezaketiniz hi unutulur mu ? Sizlerin varl, saygs ve sevgisi, gsterdiiniz incelik bizleri herzaman onurlandryor. Hepinizden ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 yelik T.:
09 Kasm 2013 | ![]()
Mor rrengicok severim hepsi birbirinden guzel pembe gullere ayrica bayildim sanat eseri gibi ben yapsam kiyip yediemezdim kimseye ![]()
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hreyre'den (r.a.) rivayetle: M'minin durumu yeil ekin gibidir. Rzgar ne taraftan gelse onu eer. Rzgar durduunda dorulur. M'min de byledir. O da bela ve musibetlerle erilir. Kafirin durumu ise am aac gibidir. Allah diledii zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 27691 yelik T.:
25 Nisan 2013 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 44651 yelik T.:
03 Temmuz 2014 | ![]() ![]()
__________________ Rabbim.. namazmn bozulmasna sebep olan gzyalarm...bala... |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 | |
Durumu: ![]() Medine No : 44651 yelik T.:
03 Temmuz 2014 | ![]() Alnt:
12.cisini (ikolatal olan) bana m ayrdn yoksa abla ..: )
__________________ Rabbim.. namazmn bozulmasna sebep olan gzyalarm...bala... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() paylamak ne gzel deilmi ![]() ![]() Byk bir sabrla yaplm, emeksiz i yok.. Yapanlarn ellerine salk...
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() hepimiz ayr ayr alm gibi olduk ![]() pasta olular ayr bir gzel...iimizi amas hepsinden gzel... su damlas sanki hepimize ayr ayr hediye etmi gibi oldu ![]() yemeyelim dursun ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Aslnda hepsi en gzel bir gzel ile gzel oldu ../medineweb | su damlas | Gnlden Dklen Nameler | 3 | 10 Nisan 2019 23:21 |
eytan zelim mi ne dersiniz ? | yahyadogan | Anket'ler-Rportaj'lar | 3 | 13 Nisan 2013 19:31 |
Ka yl oldu dersiniz? :) :) | Esma_Nur | Komik Paylamlar | 5 | 21 Mart 2013 15:17 |
Organik Bir Anne Olmaya Ne Dersiniz? | NSAREYYAN | Tbb- Nebevi ve Alternatif Tp Bilgileri | 1 | 20 ubat 2013 00:37 |
RESULLAH'A SRSEL BR YOLCULUA ne dersiniz? | _blbl_ | Hz.Muhammed(s.a.v) | 0 | 06 Mart 2008 12:50 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|