![]() |
Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos evet tüm oylarımız sana helal hoş olsun iyi yaptı valla iyi yaptı yakışır ona |
Cevap: Cvp: Fotoğraflar konuşursa - Davos davosta kükredi roboski için hala susuyor ona ne demeli.. "zalimler için yaşasın cehennem" |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Yetmezmiş gibi Roboskideki Mustazaflara iftira atıyor Yok efendim Onlarda Mayın haritası varmış ama Roboskiden ona cevap geldi Mayında kolunu ayağını akrabasını ve benzerlerini kaybeden yüreklerden ... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos davosta kükredi roboski için hala susuyor ona ne demeli.. "zalimler için yaşasın cehennem" uzgn |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Kişilere zenginlere yönelik işleyen bir adalet sisteminin hakim olduğu Adaletsiz Ülkeden Adalet beklemek Adaletsizlik Olur Bra Allah'ın Adaletinin tecelli edeceği Güne havale ediyorum zalimleri ve yardakçılarını... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos aynen öyle bıra tek yapacağımız allahın adaletine sığınmak zaten |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Gayri meşru ilişkileri sonucu kürtaja başvuranlar ile Roboski Katliamını aynı derecede görenlere bu akşam ele alacağım konu ile gereken cevabı sunacam bra... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos partizanlıgı sevmemekle beraber, kasımpasalının hareketi takdire şayandır efendim. varolan gercegi görmemek icin direnen bazılarına ise tavsiyem, her nerede olursanız olun hakikatlere karsı direnmeyiniz, beceremezsiniz. |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos Ala ala hakikat Kürtaj cinayetini işleyenler ile İnsanları katleden Cani zihniyetleri savunmakmıdır... |
Cevap: Fotoğraflar konuşursa - Davos hak ve hakkaniyet kişiden kişiye değişiyor galiba ama haksızı (zalimi) savunmak kör olmak değil, kör taklidi yapmaktır. biraz empati yapmak insanın daha objektif düşünmesini sağlar |
SAAT: 21:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.