![]() |
Cevap: Risaleden Cümleler... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Haksızlığa karşı Hak dava etmek Halka karşı Haksızlıktır... Said Nursi (r.a |
Cevap: Risaleden Cümleler... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömür kuşu da şimşek gibi geçmekte olup, seni kabir yuvasında hemen hemen nerede ise yumurtlamak üzeredir. B.Mesnevi - 222 |
Cevap: Risaleden Cümleler... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her Söylediğin Hak Olsun Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur. Bediüzzaman Said Nursi... |
Cevap: Risaleden Cümleler... Çünki hakikat-ı Kur'aniyenin muhafazası yolunda kırk-elli milyon şehid veren bu vatandaki geçmiş ecdadlarımızın ahfadlarına bu zamanda hakikat-ı Kur'aniyenin muhafazası ve âlem-i İslâmın nazarında eskisi gibi dindarane kahramanlıkları terk ettirilmeyecek. Tarihçe-i Hayat |
Cevap: Risaleden Cümleler... İnsan bir yolcudur ! Ölüm öldürülmüyor ! Kabir kapısı kapanmıyor ! |
Cevap: Risaleden Cümleler... "En ziyade yaralananlar, siperini bırakıp kaçanlardır. En az yara alanlar, siperinde sebat edenlerdir!" Mektubat - 417 |
Cevap: Risaleden Cümleler... Acz ve fakrımı vesile yaparak Rabbime iltica ettim. İnayet-i ezeliye beni Kur'ana teslim edip Kur'anı bana muallim yaptı. Mesnevi-i Nuriye |
Cevap: Risaleden Cümleler... Risale-i Nur asayişin temel taşına hizmet eden bir sadaka-i makbule hükmündedir. Maddî ve manevî tehlikelerden bu memleketi muhafazaya vesile olduğu tahakkuk eden bir hakikat-ı Kur'aniyedir. Emirdağ-2 - |
Cevap: Risaleden Cümleler... Niçin duam kabul olmadı diye nazlanıyorsun. Senin hakkın naz değil, niyazdır... | Bediüzzaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Risaleden Cümleler... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 03:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.