![]() |
İLİTAM Final Sınavları Cuma-23 Aralık, 08:30 – Pazartesi-, 26 Aralık, 17:00 tarihleri.. Giris belgelerinizde yayinlanmiş arkadaşlar.. |
selamun aleykum arkadaşlar.omü ilitamda okuyan arkadaşlar dersler zormu.sistem nasıl ve harç fiyatları nedir.bu sene seçmek istiyorum dgs den sonra.yardımcı olurmusunuz.Allah c.c razı olsun. |
Alıntı:
bu konumuzu inceleyin merak ettiğinizi bu konuda da sorun yardım edelim inşallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Dgs ye nasıl hazırlanıyorsunuz,istişareyede bekleriz.Allah muvaffak eylesin gönlünüze göre versin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Ama öyle son hafta bi bakıp geçeyim diyosan olmaz. Bi de Kuran sınavlarımız çetin geçer onu bilmelisin :) |
S.a.hocalarım.erzurum ilitama geçişim onaylanmış.kayıtta da bi terslik yaşamazsam son donem ordayım.☺☺ |
Aleyküm selam uranyum.Hayırlı olsun.Nasıl bir yol takip.ettiniz,düsünen arkadaslar açısından bilgi verirseniz çok iyi olur.Derslerinizde çok iyiydi,neden geçiş yapmk istediniz..Ezberlerin yoğunlugunun etkisi var mı bu kararı almanizda:) Hayirli olsun...Darısı düsünenlerin başına.Bilgi bekliyoruz sizden |
a.s uranyum inşallah hakkında en hayırlısı bu olur |
Evet derslerim çok iyiydi.Tek sebep kur-an.Ezberlerin çok oluşu da değil.Ezberlerim tam olduğu halde ne finale ne bu te gittim.Çünkü çok sertler .Kabul etmiyirlar.diğer derslerim Aa iken kur-an ff geldi. Geçiş için yapılması gereken ise Atatürk üniversitesi geçiş için başvuru tarihleri verdi.O tarihlerde net üzerinden muracat ediyoruz belgeleri kargo ile yolluyoruz.Aranan tek şart ise o seneki dgs puanınız erzurumun puanından yüksek olmalı. |
Ayrıca birinci dönemki kur-an dersini yazın yine omuden alma hakkım var. Remzi hocayla beraberiz ama müfredat erzurumun.yani sadece tebareke yasin.ikinci dönemden geçemesem de yine omuden alabiliyorum.onunda ezberleri fetih ve rahman. |
SAAT: 11:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.