![]() |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Alıntı:
güzeldiii, geçen sınavı düzeltip aynısını sormuşlar hyyyyy hyyyyy senin nasıl geçti abla |
|
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü çalışmaların nasıl gidiyor ravzam..ben daha fıkıhı bitiremedim..nasıl olcak bilmem |
Kelam ile mantığı bitirdim Arapça duruyo 13. üniteyi hallettim sadece Yüzyüze derslerede katılmayı düşünüyorum bakalım yetiştirebilecek miyim |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü Yüz yüze derse katılacak olan var mı? |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü cuma günü öğleden sonra derslerine katılabilirim belki:)öğrenci kimliğini aldıktan sonra yani.. mantık saat 5 teymiş..belki olur..sen katılacakmısın ravzam |
Cevap: OMU İlitam ders çalışma bölümü mantık ve fıkıhı bitirdimelhm kelam ve osmanlıcayı bitirmem lazım hemencikdüşünceli000.. arapçayıda sonraya inşallah..çarşamba kelam perşembe osmanlıca..cumaya arapça bıraksamdüşünceli000 ..olmaz..:) arapçada aralara girmeli..evet hesabı yapınca çıkmam gerektiğine hükmettimsopa000..selametle |
katılmak istiyorum ama zamanım gidecek hep ders anlatılmazsa uzgn |
Osmanlıca da neye çalışacağız ben hala anlamadım 7638jk4 Kur'an-ı Kerim'in hiç adı geçmiyor :) |
osmanlıcada mutlaka kelime yazmaya çalış..hoca özellikle vurguladı bunu.. bende yazmaya uğraşıyorum..birde alıştırmalar kısmı..vezinler..arapça farsça tamlamalar.. yani baya var çalışılacak konu:)..kelamı bitirme gayretindeyim bakalım olacakmı..6.üniteden başlamayıda hiç içime sindiremiyorum..en baştan başlayınca ,hepsi yerine oturuyor.. umarım verimli çalışabiliriz..hepimize kolaylıklar.. |
SAAT: 17:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.