![]() |
Çay demlendimi?kim koyacak? Ay yoksa demlemedinizmi?Tövbe estagfirullahafrn*hiç olacak iştir:):) Demli cy ltfn52 RcA* Sükut bacinin çayı vardır mutlaka(: Acıyın garibe/cic/ek/ |
Alıntı:
Çay demledim ama kuşburnu çayı gülümseyen000gülümseyen000 buyur gel seversen henüz içmedim/cic/ek//cic/ek/ İyi gelir sana (:(: emin ol /cic/ek//cic/ek/ Ben acırım sana,,, gülümseyen000gülümseyen000 çabuk gel /cic/ek//cic/ek/ |
Alıntı:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
Gofret de veririm sana /cic/ek/ /cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne arzu ederseniz,,, cicekvercicekver |
Alıntı:
Zahmet etme demekte yok bu yüzsüzde ma/hcup000/ o varmı bu varmı? Birde gül derip tepenize çıkarmayın karışmam /cic/ek/ samimiyetiniz yeter efenimc* |
Alıntı:
Misafirsiz ev olur muma/hcup000/ Başımızın üstünde yerin var,, cicekver/cic/ek/,, /cic/ek//cic/ek/ |
"bese xudé zédeke"[emoji106] [emoji257][emoji253] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Her zaman her yerde içmeye bayılırız /cic/ek/klpp/ Piknik de o tüten semaver yok mu içine odun kokusu siniyor bayılıyorum,, cyklpp/ Uzun uzun içiyorsun dipini bulana kadar gülümseyen000gülümseyen000 ma/hcup000/ |
SAAT: 07:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.