![]() |
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bin kere "özledim" diyene değil, Bir kere gelip " hadi çay içelim" diyene inanırım.... demiş biri ama kim demiş bilmiyorum.....☺️ Çay mühim....) Bi'çayyy........💕 |
Su damlası editim şöyle bir bardak çay ve tatlı ikram edelim sana. Yoğun bir hafta geçirdin. Hakettin[emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
oooo süpersin valla ellerin ,yüreğin dert görmesin canom.. Biz çayın yanlızlığa iyi gelen tarafını da severiz, Avuçlarken ince belli bardağı, Hücrelere kadar hissettiren sıcaklığında unuttuk yanlızlığı ... cicekver cicekver |
yalnızlığa dayanırımda bi başınalığa asla! yaşlanmak güzel değil duvarlara baka baka bir dost arayışıyla. korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla ama; "günün aydın" "akşamın iyi olsun" diyen biri olmalı Bir telefon çalmalı ara sırada olsa kulağımda . Yoksa hiç zor değil bir bardak demli çayı bardakta karıştırıp, bir başına yudumlamak doyasıya... Ama "çaya kaç şeker alırsın?" diye soran bir ses olmalı ya ara sıra..... Mutlu akşamlar byrk cy cy cy |
Sevgili Suhtem ve Su damlası için çıtir su böreği, semaverde çayımız var. Ne kadar çıtır diye test ettim.)) Karantina da bundan daha güzeli olmazdı[emoji4] Kayıp ama kalbi Medineweb de olanlara gelsin[emoji255] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Başkanım izninle o tepsiyi ben alayım 😅 Çaya ortak olsam olurmu? Bi kenarcikta böreğe katacak edecek kadar içerim söz😁 Manzara muazzam ötesi. Çay şahane börek fevkalade. Gözlerim kamaşti fenalardayim😅 |
Alıntı:
Alıntı:
Neyse hepsi senin olsun şaka şaka 😊 İçemediğimiz çayın şiiridir yazdığımız . İçtiğimiz çay ise , yazamadığımız şiirin tesellisidir !!! … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevilenlere hediye edilecek , En güzel şeylerdendir "Dua" O zaman şöyle diyelim... __________Rabbim,,, Sevdiklerimizi , Sevdiklerinden eyle.... |
Dost ikram etmişse hele ki, çaya hayır demek olur mu? |
SAAT: 07:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.