![]() |
Alıntı:
|
Sen beni zamana bırakıyosun da , Zaman beni sana bırakacak mı bakalım ? |
Sen misin esen .... Yoksa Rüzgar mı ..? |
insan çalar saat değildir , Erteleyip durduramazsın, Bugün aramazsan, Yarın bulamazsın....!! |
Söyle kim üzdü seni Bu kadar...? Seçtiklerin mi... ? Vazgeçtiklerin mi...? |
İnsanın yarası ağır ağır iyileşir . Birden geçmez ,sabah kalkdığında geçmez o yarayla uyanırsın o yarayla yüzünü yıkarsın çayı koyarsın telefonla konuşursun , sonra bir bakmışsın bitmiş tozu kalmış. O tozu camdan üflersin ama tozlar asla kaybolmaz sadece yer değiştirir |
"Umut " istasyon gibidir, Gideni de bekler,, Geleni de...!! |
Gönle söz geçse adı gönül olmazdı. el olurdu, ayak olurdu, gönül olmazdı.. |
Kimsenin duvarlarını yıkmak için uğraşmayın, İstedikleri insan olunca, Duvarları Lunapark yapıyorlar, İsmetemediklerine hiç bir şey...!! |
Söylesene hafız. Ağızdan laf almak yerine, gönülden dert almayı ne zaman öğrenicez.. |
Zihnim bu şehirden, bu devirden çok uzakta.” |
Her Vazgeçişin ana dili "sessizce"dir... |
Birinin kalbine iyi gelmeyi öğrenin. Yük olma işini herkes yapıyor zaten..... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
zamanla herşeyi öğreniyor insan , Sabretmeyi de, Görmezden gelmeyi de, Şaşırmayı da, Alışmayı da.... |
Nasihatlar bilenlerin olsun , Biz yaşayıp öğreniyoruz... |
En uzun yoldur, insanın içi... |
kimsenin bilmediği hikayeler hep acıdır.... |
Değer bilmek için , kaybetmek mi gerek.. |
Kör birine lamba ne kadar gereksiz ise , Anlamayana da söz o kadar gereksizdir.... |
Tolore edilen şey kötülük olduğunda Hoşgörü bir suçtur. |
Sabrederken, vazgeçtiğimi fark ettim... |
İnsanı farklı yapan affettikleri , Güçlü yapan sabrettikleri , Kendisi yapan ise vazgeçtikleridir... |
mahcup000 cicekver |
zaman sadece bir öncelik meseledir , Herkez değer verdiğine müsaittir ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkezin derdi kendine , Tamam da , Bir olur mu hiç , Küle dönmüş yananla... |
Eğilirsen '' BASAMAK '' ; Dik Durursan '' SIĞINAK '' Olursun ... |
" Hasret canı yakarsa; Sitem dilde düğümlenir sevginin hatrına..." Bilin istedim... |
Bazen insanlar da ikiye ayrılır; Yanınızdakiler ve aklınızdakiler... |
Eğer "Deger" lerini " diğer" lerinden ayıramıyorsannnn... "Meğer" lerini bir cebine ; "Keşke " lerini öbür cebine koyacaksın... |
DOST Luk tatile çıktı... AŞK sizlere ömür... SABIR tükendi... ANLAYİŞ sıfır... MUTLULUK yok... TEBESSÜM hasta... SAYGI raporlu... YALAN diz boyu... ADAM harcamak gündemde... SEVIYORUM sözü son moda... YALANDAN kim ölmüş. İNSANLİĞİN dışında...!! |
Gönlünde bir bahçesi olmalı insanın !.. Ve_____ Gönül bahçesindeki güllerini sulayan Tek bir bahçıvanı !.. Nur Hayat Şuara... |
Sessizlikle iyileştirilmesi gereken anlar vardır. Bazı anlar sadece susuşla onarılabilir.......... |
Bazen insan bir ayakkabı çivisi gibi batar kendine, Neşesi hüznüne batar, konuşması susmasına... |
"Bazen şaşır'ır sın "İçime at'tık/"larım kaburgalarımı "Nasıl kırmıyor diye.. |
Gidenler Sahip olamadıklarımız değil... Hasretine talip olduklarımızmış.... |
Uzağa gideni değil ki İçinde kalanı özlüyor insan.. .! |
Öyle EKİM'Li ,KASIM 'Lı Değil ARALIK 'Sız Sevdik... |
Kalbin yürür gider de, aklın mıhlanır olduğu yere... |
Kalbime ne diyeyimki Hiç böyle sevmedi, böyle yanmadı ömründe. Hergün, her saat, her dakika varlığını hatırlatırken ekmek gibi, su gibi Seni unutmasını nasıl bekleyebilirim ki. Her nefeste biraz daha acı çekerken içime... |
Hüzünlerimizin huzura dönüşmesi için; Huzura Bismillah |
SAAT: 10:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.