![]() |
"Karalama satırlar "/medineweb Durulduğu Zamanlar Olur İnsanın. Yorulduğu Zamanlar Olduğu Gibi... Ama Ömür Götüren...Kırıldığı Zamanlardır...! |
Önce Kalbine Sevmesini, Sonra Diline Susmasını, Sonra da, Yüreğine Konuşmasını Öğreteceksin... |
Tutunduğun Hiçbir âyet yarı yolda bırakmaz seni, İnsan terketmeyince, Terketmez Rabb'in seni. |
Bir Arif Elini Kalbine götürdü; "Burası var ya" dedi,,,,Taşa, Toprağa gerek kalmadan , İNSANIN ,,,,GÖMÜLDÜĞÜ Tek yer....! |
İnsan kendi hayatından bile, çekip gitmek istiyor bazen... Gürültüsüz, patırtısız, huzur kokan yerlere ..." |
Alıntı:
Adeta oraların bahar kokulu ovalarini yaylalarını. Kuşların sesi ve ırmağın akışını özlüyor. Kendi içinde kendini kaybetmek istiyor. Bazen işte herşey bazen öyle oluyor.. |
Bazen kelimeleri dökemediğim şeyler olur.. Yüreğime ağır gelsede dillendiremediğim hayellerim perdelenir.. Sadece yüreğimde biriktirip biriktirip çürütürüm cümleleri.. Ve suküta bıraktım kendimi derin bir ah çekerek... |
"Kalp susarsa görmezmiş gözler" |
"Hayat öyle kısa ki; tartışmalara, özür dilemelere kıskançlıklara, hesap sormalara zaman yok. Sadece sevmek için ‘bir an’ var..." |
Avazım çıktığı kadar bağır/sam ne değişir.? İç kanama/lı susma/lar düştü payıma... |
Seni bekleyişimin adı yok.. Sadece yüreğim de lâl olmuş dua'msın..! |
Bir sözlüğe ihtiyacım var. - Kaç kelimelik olsun? - Tek. - Tek kelimelik bir sözlük mü Dediniz! - Evet içinde yalnız "dua" kelimesi olsun. |
Hayat ;yaşandık'ça "Roman" Yaşlandık'ça "Masal" olur.. Sonuç mu // Hepsi // "Hikaye".... |
Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş; aklının kaldığı yerdesin...' |
Bıçak yarasından ibarettir insan vucudu, //Dost'lar arkadan, // sevdiği kalbinden vurur insanın ...!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "üç günlük tatil için ,valizini tıka basa dolduran insanoğlunun,sonsuz ahiret yolculuğu için ,hiç bir şey hazırlamamasıda geçsin kayıtlara ...! |
Sen iyi ol yeter , ben de sızlasın her yaran.. |
Hoş geldin ey gece ; ağrıyan yanını bilmeyen çocuk sessizliğime bir bak gelmişken , bir dua merhemi sür sızılarıma , bir şey de ! İçerimde,sol yanımda bir hüzün var mesela iyi gelecek bir şeyler söyle.. ~♡~♡~♡ |
Şu dünya bize yâr değil, ama yaralamıyor da değil.. ~☆~☆~☆~ |
Kalem yazdığını bilir... Ve Kader bilmediği hiç bir sözü söylemez.... |
Aşık Veysel'e sormuşlar; "Üstad dünyadan ne anladın.?" "Say ki bir pazar yeri dolaştım" demiş. "Üç metre bez aldım, gidiyorum..." |
Anladım ki beyhude imiş fazlaca tedbir eylemek Bir kulun kârı değildir, takdiri tebdil eylemek Lâ Edri.... |
Bazen tüm duygularını bir " tamam "a sığdırırsın.. |
Hayat, başımıza gelen her türlü şeyin sonunda, “ Belki böylesi daha hayırlıdır. ” demekten başka çare bırakmıyor.. Servet Saygınoğlu |
Bir bardak suyun son katresiyim taşıran Örtün bütün yığılmış sözcüklerin üzerini Bir selam gönderin gecenin siyahi gözlerine Çok muhabbetimiz olmuştur yıldızlar kümesiyle Mehtaba çay ısmarladım yüreğimin ateşinde kaynayan Hicrana yarenlik ettim derinden derine Kimseler duymasa da sen bil yeter dedi sessizce Belki bu son veda busesidir yıkılmış enkaz satırlara Kim bilir nasip olur mu bir kara kalem daha ak kağıda |
İçimdeki susmaların en şiddetlisi sensin.. |
Özlemek mi...! Gözlerden akan yaş kadar sessiz... |
Bâzen yaşadığımız onca şeyi; iki kelime özetler; Takdir böyleymiş …” |
Hayat bazen kadere rağmen yaşamaktır. |
Bazen ne kadar konuşursan konuş Karşıdaki için hiç bir kelime umduğun gibi değerli olmuyor,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gurbet dediğin, unutulduğun yer değil midir? Sevene gurbet mi olur .!? |
Gideni getirmeyen zamandı Varolanı götüren zamandı Yollarımdaki cevaplarım zamandı. Anladımki bütün yokluklar senden ibaretmiş Zaman gerçek,Varlığın yalandı. Huzur (karalama defteri) 06/09/2009 |
" İnsanın en iyi yoldaşı onu 'seven' değil, 'anlayan' kişidir. Anlamakla başlar yolculuk .." |
Ağzın susarsa gözlerin bağırmaz mı sanıyorsun! |
Okunsun diye değil, dokunsun diye yazılır bazı sözler... |
Telefon Rehberinde "BABAM" Diye ANNEM diye Biri Kayıtlı Değilse , Hayatın Ne Kadar Eksik Olduğunu Anlayamazsın !! |
" Bir gün sizde hüzünle bakacaksınız kalbinizin içine..." |
Yaşayıp gidiyoruz işde, Kırılmadan,yanılmadan,eksilmeden, Geçip gidiyoruz hayatın içinden... |
Kalem yazdığını bilir... Ve Kader bilmediği hiç bir sözü söylemez.... |
Kaleme bile sırrını verme , Gider kağıda yazar... |
SAAT: 08:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.