![]() |
Herkez görmek istediğim mesafede.... |
Sevdik mi? "Hemde çok"... Sevildik mi dersin? Belki ! Lakin terazi eşit olmadı hiç... |
“Gülü sevip dikenine katlanmaya gerek yok. Papatya sevin.” Cahit Zarifoğlu |
Bütün dünyevi acılarımı ; Nasip diyerek susturuyorum... |
Az kişiyle muhatap oluyorsak,çok kişiyi çözmüşüz demekki, nokta.. |
Yanlış kişiden samimiyet beklediğin an, kırılıyorsun. |
Sen, bana rağmen kendine iyi bak Ben, sana rağmen hoşça kalırım... |
İnsan cama uzun süre bakınca hep böyle olur, mutlaka bir yüz görür. Daha doğrusu herkesin, asla göremeyeceği halde görmek istediği kayıp bir yüzü vardır. |
Geride kalan kalbinizse, mutlaka geri dönersiniz... |
+Mutsuzum -Cidden mi, ne zamandır? +Unutmuşum Godot'yu Beklerken, Samuel Beckett [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kopuş bazen kaçış değil; yeniden doğuştur. |
kelimelerce uzaktayım sana! |
Ve Etrafında O Kadar İnsan Varken Nasıl Böyle Kimsesiz Kalıyor Bu Yürek. |
Her gerçeğe dönüşümde; Hayaller biraz daha uzaklaşmaya başladı benden.. |
İnsanların yüzlerine iyi bakın, acısı çok olanın tebessümü güzel olur |
Alıntı:
Nadirdir böylesi...Konu basittir fakat anlaşılmış olmanın utangaçlığı, fafkedilmiş olmanın sevinciyle gözler bir dolar, bir kaçırılır, aşağı yukarı bakılır fakat kaçış yoktur kelimeler birbiri ardına yol alır.. Tebessümü bol insanlarda bunu yakalamak çok büyük marifettir. Malum, dert ehli diyerek çöplük muamelesi görür. Kendi çöpüne yer yok... Merak etmeyin kimse kimsenin derdiyle ilgilnemediğinden yok öyle gözüne bakıp ciğerini anlayacak hal ehli. Tebessüme devamc* |
Kaybetmekten korktuğum tek şey, Allah'ın Rızası.. Diğerleri zaten kaybolmaya mahkûm. |
KARALAMA Defteri Değil Hayat...! Sayfalarını yırtıp atamazsın...! Yaşadığın her anı yok sayamazsın...! Dün ASLA dediğin gerçeği, Gün gelir YAŞARSIN...! |
Alıntı:
Aynısı...............mhc |
Alıntı:
Ama o satırlar seni anlatır, Bazen bir şarkı dinlersin ya her dizelerinde insan kendini bulur, sanki bana özüme dokundu dersin 🥰 Bende bilmeden öze dokunmuşum 🥰 Her daim iyilik, güzelliklerle anılarını yaşaman dileği ile can... |
Bir kere yanlış trene bindiyseniz, koridordan ters tarafa yürümenin hiçbir faydası yoktur. |
Ya ters giden herşey aslında yolunda gidiyorsa 😌 |
Tıpkı "dört mevsim"gibidir insan Gülerken "yaza" Sevinirken "Ilkbahara" Soğurken "Kışa" Hayalleri yıkılırken.. "Sonbahara" benzer.. |
Peki dedi; Sen!!! ''Bu resmin neresinde yer alıyorsun? Ben çerçeveyim dedim. Kırılıp, resim düşünceye kadar fark edilmem. |
| SAAT: 04:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.