![]() |
Cevap: Deşifre... İşin acıkcası Nihat hatipliden daha iyi bir yorumcu :))) |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uğur Koşar adlı yazarın kitapları neden “En Çok Satanlar” listesine konuluyor ve tv kanallarında reklamı yapılıyor Hiç Düşündünüz mü? Bu sorunun cevabına kitabın içeriğine baktığınız zaman dah iyi anlayabileceksiniz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İfadelerde de gördüğünüz üzere aslında bu ifadelere yabancı değiliz. Dinler arası diyalog faaliyetlerini “hak din” olarak göstermeye çalışan ve oluşturmaya çalışılan “dinler çorbası” çalışmasının başka bir versiyonu. Dikkat edin ve olabildiğince insanları uyandırın ki, bu oyuna gelmesinler. Çünkü yukarıdaki ifadeler insanın “İslam” dairesinden çıkmasına sebep olabilir. Rabbimiz “tek yol İslam” derken, yazar “her yol” Allah’a ulaştırır diyor. Rabbimiz “İslam’a giren kurtulur” buyururken yazar “yahudi de olsan yolun O’na ulaşacaktır” diyor. Kitap isimlerinin “Allah” ismi şerifinden seçilmiş olması da hiç de tesadüf değil. İşte buna bizler “Allah ile” aldatmak diyoruz. Allah’ın ismi şerifini kullanarak Allah’a küfre yani inkara etmeye davet ediyorlar. AMAN DİKKAT.. ALINTIDIR... |
Cevap: Deşifre... Onlarin amaci darbe yapmakdi yemedi Yaziklar olsun size insanliginiza |
Cevap: Deşifre... Sözde sanatçı bozuntusu sadece Kurban Bayramı'nda kan dökülmesine karşı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Alıntı:
|
|
Cevap: Deşifre... Irkcılık demek farketmiyormuş bunlara insan diyebilirmisiniz.. ha yukardaki Türk ün dedi ha almaının söylediği.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Berlin wehrt sich- Berlin kendini savunuyor" isimli sayfa açarak Aylan'ın fotoğrafını "Biz üzülmüyoruz, aksine seviniyoruz! Sadece bir mülteci, bir mülteci daha azaldı: Deniz çok sayıda mülteciyi yuttu" mesajı ile paylaşan Alman ırkçı, polis tarafından gözaltına alındı. |
Cevap: Deşifre... İnsanlıktan Nasiplenmemiş Hayvanlar [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Merhamet etmeyene merhamet olunmaz. Bunlar için çok şükür ki, Cehennem var.. |
Cevap: Deşifre... Yıl 2015 yer Cizre , vatandaşların huzur ve güvenliği için ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. 4.5 G'ye geçmeye çalışan bir ülkede 3G şöyle dursun GSM operatörleri dahi hiç çalışmıyor , dünden beri kocaman şehirde tek bir ezan sesi bile gelmiyor , hastane eczane fırın mırın diye hiçbir şey yok , öylesine kesilen elektrikler de cabası ... sonuç : .............!!! |
Bize düşen Duadır ,Rabbim bu kanı durdursun.. |
Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidir.:( karl max... |
Cevap: Deşifre... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]Oğsan adlı bir Twitter kullanıcısı, Bodrum'da cesedi kıyıya vuran ve bir anda gündeme oturan Aylan bebeğin fotoğrafı üzerinden espri üretmeye çalıştı. 'Haftaa sonu erken kalkınca ben :DDD' diye yazıp küçük bebeğin fotoğrafını kullanan şahsa tepkiler çığ gibi büyüdü. Olay sonrası Garanti Bankası'ndan da flaş bir açıklama geldi. Banka, dışarıdan hizmet alınan bir firmanın çalışanı olan şahsın durumunun çalıştığı firmaya iletildiği belirtti. Twitter'dan yapılan açıklamada: "Bu davranışı nedeniyle bankamız için görev alamayacağı, bugün itibarıyla çalıştığı firmaya iletilmiştir" denildi. İşte o açıklama: -Sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda Garanti Bankası çalışanı olduğu ifade edilen ve yayınladığı ileti tepkilere neden olan kişi Garanti Bankası’nın değil, Garanti Bankası'na dışarıdan hizmet veren bir şirketin çalışanıdır. -İlgili kişinin kurum kültürümüz ve sosyal medya politikalarımızla da uyumlu olmayan bu davranışı nedeniyle bankamız için görev alamayacağı, bugün itibarıyla çalıştığı firmaya iletilmiştir. -Garanti çalışanlarının, toplumsal konulara hiçbir şekilde duyarsız kalmadığını ve kalmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız. |
Cevap: Deşifre... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. yer cizre ; bir aile düşünün 14 yaşında terörist(!) diye muamele gören kızları öldürülmüş sokağa çıkma yasağı sebebiyle sabaha kadar derin dondurucuda saklanıyor...! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
ahmaklar gercekten agır |
Cevap: Deşifre... Dertleri islam olan dinsizlerin akıbetinide islam Belirleyecektir..Sonsuz Azapın Ateşi ile.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Kurtler turkler islama en cok hizmet eden ummet |
diye sormak istiyorum da sitede terörist diye damga yemekten korkuyorum...! |
Cevap: Deşifre... Toplam 3 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dinsiz in Elindeki pankart Türk kardeşlerim için tercüme edeyim bizim peygamberimiz apodur yazılı ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Deşifre... paylaştıklarınız için teşekkürler hocam , genel olarak bunlardan haberim vardı da karaYILAN'a atfedilen o sözün kaynağını merak etmiştim. sonuçta bölgede yaşadığımızdan bu tür sorulara muhatap olduğumuz için söylenen sözün bir kaynağı , dayanağı olmadan konuşunca milletten İFTİRACI damgası yiyebiliyoruz ve haklıyken haksız duruma düşüyoruz , bilmem anlatabildim mi... RABBİM doğru yoldan ayırmasın bizleri...! |
Bir köşe yazısında gazete sayfasınıda bulursam arsivimde taratır buraya yollarım insallah.. yazısının bir kısmını yazayım şöyle diyor : Ben atatürke saygı duyuyorum o türklere bende kürtlere laikliği getirdim der ve devamen derki : eskiden kürt kadınımız kocasından izin alamadan dısarı cıkamaz komsusana gidemezdi ,ama ben ne yaptım Kadınlarımızı Özgürleştirdim şimdi Kadınımız kocasının elinde tutuyor hadi mitinge gidelim..Burdaki Özgürleştirmeyi herhalde anladınız.. Aysel tugluk tv izlerken hafta sonu trt3 kanalında program vardı baktım bu kadın az kulak kabartdım ,Genelkurmay baskanına sesleniyordu ilker basbuga ,BİZE DESTEK VERİN YOKSA DOGU VE GÜNEYDOGUYU İSLAMCILAR GÖTÜRECEK diye ve devamen bunu diyordu BİZ DOGU VEGÜNEYDOGUDA LAİKLİGİN TEMİNATIYIZ ... Bunların dertleri türk -kürt değğil bunların dertleri İSLAM.. Düşmanları İslam. Düşmanları hz muhammet s.a.v .. Bunları dostları Avrupa . Bunların dostları israil. Bunların dertleri bu beldeleri İslamcılardan temizlemek.. Rabbim bunlara fırsat vermesin.. Kürt halkımı milletimi dinsizleştirmek icin ugrasan bu dinsizler her zaman elelrinden geleni artlarına koymamaıslardır..Elhamdulillah bunu basaramayacaklar.. |
Cevap: Deşifre... Burda seyhime hakaret etdiği icin banada dogal olarak karsılık vermek düşmüştür.. Sizler onların tırnagı olamassınız..Çok sey derdimde Tek şey yeter Zalimler icin yasasın cehennem.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
YA RABBİ! ''KAHHAR'' ismi şerifinle onları kahreyle.... bütün güçlerini bitir her türlü soylarını kurut cehennemde ve yeryüzünde onlara azap üstüne azap ver... AMİN. Bir kötülük gördüğünüzde onu önce elinizle durdurun... Eğerki gücünüz yetmiyorsa yapmayın deyin... Dahaki birşey yapamıyorsanız o kötülüğü beğenmeyin, içinizden nefret edin... (Hadisi şerif) |
Cevap: Deşifre... O pis ayaklarin kopmasi yakindir Eceli gelen kopekler |
Allah bildiği gibi yapsın, fethullah gülen örgütünü yıllarca yanlış tanımışız. |
Not ;Yazdığınız kelimeyi düzenledim.... |
böylelerine az bile o kelime ile yazdığım beddua hakediyorlar bunların ne olduğunu herkes biliyor. Allah, zalimleri lânetlemiştir: "İyi bilin ki Allahın lâneti zalimlerin üzerinedir" (Hûd 11/18)... bunun islamiyeti bitirmekle ne alakası var ablacım selametle. not ; fethullah gülen örgütünün hristiyanlara islamiyetle ilgili neler söylediklerini araştırın siz daha çok beddua edersiniz. |
Düşüncelerinizi belirtmek tabii hakkınız o kelimeyi kullanmamak şartıyla.... |
Cevap: Deşifre... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Altına yazılan bir yorum : Korkma Biz domuz kesmiyoruz :))) |
Cevap: Deşifre... Bizim isyerinde hanim aga Kasabin onunden gecerken bile agzim sulaniyo Diyo:) Birde kurbana karsi oruca karsi ortunmeye karsi Ben sevap baska yollardan islerim diyo Bu farz allahin emri Yapilmasi bizzat kuranda yazmis dedim afalladi |
Bunlar kafirlerden daha aşağı.. |
SAAT: 07:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.