Medineweb Forum/Huzur Adresi

Medineweb Forum/Huzur Adresi (https://www.forum.medineweb.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forum.medineweb.net/658-serbest-kursu)
-   -   Deşifre-Medineweb (https://www.forum.medineweb.net/serbest-kursu/30551-desifre-medineweb.html)

KÜRDOĞLU 07 Ekim 2015 13:25

Cevap: Deşifre...

Kürt halkında var olan yanlış uygulamaları eleştirmez isek o zaman hakkı ayakta tutma davasında olmadığımız aşikar olur. Bir Kürt olarak toplumsal çarpıklık örneklerini sunmamız lazım Fakat bunu açık bir şekilde her ırkın yapması lazımdır.

Kan davasını bitirmemek, tavuğuna cücüğüne kış diyeni öldürmek,sevdiğine kaçan kızı erkeği infaz etmek, berdel adı altında kızları köleleştirmek, dağamı çıkmadı tehdit, molotofmu atmadı hain ilan et ve benzeri cehaletten kaynaklanan fiilleri tasvip etmediğimizi gücümüz yettiği kadar karşı durmayı insanlık iman olarak benimsediğimizi ifade edebilmeliyiz.

Bu belirtmiş olduğum fiilleri İmanı vicdanı olan hiçbir Kürt yalanlamaz.Biz insan olarak yeri geldiğinde tarihimiz ile gurur duymasını bildiğimiz gibi utanç duymayı da biliriz. Körü körüne aidiyet hissi ile benim ırkım benim atam benim devletim gibi taassupçu değiliz. Bu tür davranışlar sergileyenler sağı dilsiz ve kör tabirine uyan zihniyettir.

Esma_Nur 07 Ekim 2015 14:27

Arkadaşlar ne zaman tartışmayı öğreneceksiniz! kürtoğlu isimli üye geçmişini hatasıyla sevabıyla yazmış .ademsevda ve fedra sokak ağzı ile sataşacağınıza madem onun anlattıklarını çürütecek tezler sunun...Rahmetli erbakan hocanın dediği gibi''Sen Türk’üm doğruyum çalışkanım’ dersen, Kürt kardeşim de çıkar, ‘ya öyle mi, ben de Kürd’üm daha doğruyum daha çalışkanım” der..bir daha karşısındaki aşağılayan ve hakaret içeren mesaj yazan olursa çok kesin söylüyorum gelmemek üzere banlanacak!

KÜRDOĞLU 07 Ekim 2015 14:58

Alıntı:

Esma_Nur Üyemizden Alıntı (Mesaj 391702)
Arkadaşlar ne zaman tartışmayı öğreneceksiniz! kürtoğlu isimli üye geçmişini hatasıyla sevabıyla yazmış .ademsevda ve fedra sokak ağzı ile sataşacağınıza madem onun anlattıklarını çürütecek tezler sunun...Rahmetli erbakan hocanın dediği gibi''Sen Türk’üm doğruyum çalışkanım’ dersen, Kürt kardeşim de çıkar, ‘ya öyle mi, ben de Kürd’üm daha doğruyum daha çalışkanım” der..bir daha karşısındaki aşağılayan ve hakaret içeren mesaj yazan olursa çok kesin söylüyorum gelmemek üzere banlanacak!

Allah sizden razı olsun işte Adilane bakış açısı bu olmalı. Teşekkür ederim İmani ve Vicdani duruşunuza.

İslaminesil 07 Ekim 2015 17:00

beyzanur yada fedra kardeşim istediginiz elbet yapılacaktır ama bu kadar üstelemeye tehdit eder şekilde konusmak hic hos değil..

Karsınızda da sonucta bir insan bu kadar sık bogaz yapmanında anlamı yok..

Esma_Nur 07 Ekim 2015 17:39

fedra sen nasıl bir insansın admine günlerce yalvarıyorsun banımı kaldırın diye ,forumda huzursuzluk çıkartmayacağım diye söz veriyorsun şu yaptığına bak! burası babanın çitfliğimi forumdan istediğin gibi yararlan seni rahatsız eden bir konu oldumu ben gidiyorum konularımı silin.. gidin zaten huzursuzlukdan başka bir işe yaradığınız yok... ''Mevlananın meşhur bir sözü var.ne olursan ol gell''..nurettin yıldız hoca kimilerine atıfda bulunarak adam olda gel demiş... bende diyorumki sen hiç gelme fedra!çok hakka giriyorsun bunu bil!

İslaminesil 10 Ekim 2015 09:08

İsrailin Türkiyedeki en büyük destekcisi ve İslama savas acmıs en azılı Kafir..

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Zamanın Ebu Cehili Geberecek yinede İslama Kafa tutuyor..

Allahın kulu_ 10 Ekim 2015 13:37

Rabbim serlerinden korusun

Esma_Nur 12 Ekim 2015 11:08

Alıntı:

İslaminesil Üyemizden Alıntı (Mesaj 391901)
İsrailin Türkiyedeki en büyük destekcisi ve İslama savas acmıs en azılı Kafir..

Zamanın Ebu Cehili Geberecek yinede İslama Kafa tutuyor..

Ölmüş... dua etmek isterdim lakin dua istemediğini vasiyet etmiş uymak lazım...

İslaminesil 12 Ekim 2015 18:16

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.

JAZARİ 13 Ekim 2015 12:48

- izmit körfezindeki köprünün kopan halatından kendini sorumlu tutan mühendis bileklerini ve boğazını keserek intihar etti.

- Peki bizde ...

- Soma , Roboski , suruç , Ankara , dağlıca , Diyarbakır , Ermenek , Afyon karahisar vs vs...

- sorumluluk alıp istifa eden bir Allahın kulu var mı ? yok

- Peki sorumlu kim : kader !

doğrucu 14 Ekim 2015 11:08

Alıntı:

JAZARİ Üyemizden Alıntı (Mesaj 392020)

- izmit körfezindeki köprünün kopan halatından kendini sorumlu tutan mühendis bileklerini ve boğazını keserek intihar etti.

- Peki bizde ...

- Soma , Roboski , suruç , Ankara , dağlıca , Diyarbakır , Ermenek , Afyon karahisar vs vs...

- sorumluluk alıp istifa eden bir Allahın kulu var mı ? yok

- Peki sorumlu kim : kader !

bizimkilerde intihar etmeye kalksa memlekette siyasi alanlarda adam kalmaz :)

Ehlibeyt 27 Ekim 2015 02:13

Bu ülke için en büyük tehlike hdp ve hdp nin uzantılarıdır. Ben anlamıyorum Müslüman bir insan nasıl hdp ye oy verebilir ?
YASİN BÖRÜ'yü hiç mi duymadı, Başbağlar Katliamını hiç mi duymadı, Yakılan Camileri hiç mi duymadı...
Kişi sevdiği ile beraberdir, diyarbekir de gerçek yüzü, alçakça hazırlattığı pankartla sergileyen hdp ye hala oy verebilenlere söylenecek tek söz.
İnsaf İnsaf....

Hâdimul İslam 28 Ekim 2015 16:28

Bi akıllıda araştırmıyorki 1948 den 1960 a kadar hükümette DP ve Adnan Menderes vardı diye:)

nurşen35 28 Ekim 2015 17:06

Suudi Prens uyuşturucu ile yakalandı

Lübnan’da Refik Hariri Uluslararası Havalimanında bulunan Suudi Prense ait özel jette 2 ton uyuşturucu bulundu. Gözaltına alınan Suudi Prens ile yanındaki 4 kişi uyuşturucu kaçakçılığı girişiminde bulunmak suçlaması ile gözaltına alındı.

Esma_Nur 28 Ekim 2015 17:24

Alıntı:

mihrinaz Üyemizden Alıntı (Mesaj 392745)

Bi akıllıda araştırmıyorki 1948 den 1960 a kadar hükümette DP ve Adnan Menderes vardı diye:)

Adam nerden geldiğini nereye gideceğini bilmez birileri ne derse düşünmeden onu aktarıyor yoksa durumlar vahim :)

İslaminesil 28 Ekim 2015 18:07

Alıntı:

nurşen35 Üyemizden Alıntı (Mesaj 392746)
Suudi Prens uyuşturucu ile yakalandı

Lübnan’da Refik Hariri Uluslararası Havalimanında bulunan Suudi Prense ait özel jette 2 ton uyuşturucu bulundu. Gözaltına alınan Suudi Prens ile yanındaki 4 kişi uyuşturucu kaçakçılığı girişiminde bulunmak suçlaması ile gözaltına alındı.

Amerika İsrail Dostu ,Müslüman düşmanı suud Krallıgı Umarım en yakın zamanda yıkılır...Suud Krallıgın yıkılması demek amerika israilin yıkılması demektir...

Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir....
ŞUARA-227. ayet-i kerimesi

İslaminesil 30 Ekim 2015 07:57

İslaminesil 30 Ekim 2015 19:22

İslaminesil 31 Ekim 2015 08:29

Patlamadan 7 Saat Önce Atılan Mesaj

İslaminesil 31 Ekim 2015 08:37

İslaminesil 01 Kasım 2015 11:13

nurşen35 06 Kasım 2015 01:30

EZANLAR SUSTURULAMAZ!!!

Lefke'de Üç Camide Sabah ezan sesleri sustu. Ezan sesinden rahatsız olan Avukat Feza Güzeloğlu, hoparlörden okunan sabah ezanının Lefke Kaza Mahkemesi'ne dava etti. Mahkeme, dava sonuçlanana kadar, hoparlörle sabah ezanın okunmasını durdurmak için talep ettiği ara emrini vererek ezan okunmasını yasakladı.
3 Camide hoparlör sustu
Mahkemenin 2 Kasım tarihli ara emrinin ardından Lefke'de Şeyh Nazım (Orta Cami), Pir Paşa Cami ve Aşağı Cami'de üç gündür okunan sabah ezanı ile dualar hoparlörden verilmiyor. Esasa ilişkin davanın ne zaman sonuçlanacağı ise belirsiz.
Talip Atalay da davalı
Lefkeli Avukat Feza Güzeloğlu, Lefke'de bulunan Camilerdeki ses yükseltici cihazlarla ezan okunmasının rahatsızlık verdiği gerekçesi ile ses yükseltici cihazların kaldırılması için Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi ve Din İşleri Dairesi Başkanı Talip Atalay hakkında dava açtı.
2 Kasım 2015 tarihinde Lefke Mahkemesinde görüşülen ara emri talebinde davanın sonuçlanmasına kadar Lefke Mahkemesi Lefke'de Şeyh Nazım ( Orta Cami ), Pir Paşa ve Aşağı Camilerinde okunan Sabah ezanlarının okunmaması için sabah ezanlarının okunmaması için ara emri verdi.
Ezandan rahatsız avukat
Avukat Feza Güzeloğlu “ Lefke'de bulunan Şeyh Nazım ( Orta Cami ), Pir Paşa ve Aşağı Camilerinde ses yükseltici cihazlarla okunan Arapça duaların ve ezanların okunmaması için hoparlörden yayınlanmaması, sabah ezanı okunurken ses yükseltici cihaz kullanılmaması, sabah ezanı sırasında cami dışına ses yayını yapacak herhangi bir hoparlör ve ses yükseltici cihaz kullanılmaması için Lefke'de oturum yapan Güzelyurt Kaza Mahkemesinde dava açtım. Mahkeme bu davanın sonuçlanmasına kadar bu üç camide sabah ezanını ve sabah ezanında okunan Arapça duaların hoparlörden veya ses yükseltici cihazlardan okumaması ve yayınlanmaması için karar aldı" dedi.

Bu arada Lefke'de oturum yapan Güzelyurt Kaza Mahkemesi davanın esasına ilişkin gün verme işlemini bugün yapması bekleniyor.

İslaminesil 06 Kasım 2015 22:59

Esma_Nur 11 Kasım 2015 15:33

Aşağıdaki resimde görülen başı açık ultra çağdaş teyzemiz başörtüleri görünce yüzüne vuran içindeki fitneyi nasılda kusmuş bakın.
"Konağın duvarında konağın gerçek sahipleri Hayri İnal ve ailesinin resimlerini gördüm… Gözlerime inanamadım en az 100 sene önce çekilen resimlerdeki hanımefendiler son derece medeni bir tavır ve kılık kıyafetleriyle bana gülümsüyorlarlı…
Çok mutlu olmuştum. Sonra kafamı sola çevirdim gördüğüm manzara 150 sene sonra geldiğimiz noktaydı… Yani konağın yeni sahipleri Yozgat belediyesi ve çalışanları… yeni sahipleriyle aralarına girip resim çektirdim. Yüzümdeki ifadeden ne kadar mutlu olmuşum anlarsınız zaten'' demiş..

Ultra çağdaş teyze senin gibi yobazlar yüzünden geri kaldık.hala medeniliği mini etekle oluyor sanıyorsunuz ...yanındaki ablalarımızda bir çocuk heyecanı ile nasılda mutlu poz vermişler...malesefki sende örtüneceksin bir gün o malum beze sarıp sarmalayıp yerine koyacaklar günü gelince .tabi nasip olursa o bir top bez...

İslaminesil 12 Kasım 2015 11:04

İslaminesil 15 Kasım 2015 09:15

Dindar bir toplumu ancak din adına, din alimleri kandırabilirdir ve öyle de oldu - Ali Şeriati

İslaminesil 15 Kasım 2015 20:44

Hâdimul İslam 16 Kasım 2015 13:55

:)

İslaminesil 16 Kasım 2015 18:49

nurşen35 17 Kasım 2015 11:31

'Kudüs ve Mescid-i Aksa'dan vazgeçmeyeceğiz' [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KUDÜS
İsrail'in, Filistin İslami Hareketi'ne bağlı 17 kuruluşun faaliyetlerini yasakladığı bildirildi.
1948 Filistin İslami Hareketi'nden yapılan açıklamada, İsrail makamlarının harekete bağlı kuruluşlara, ''faaliyetlerinin yasaklandığına dair bildirimde bulunduğu'' belirtildi.
Açıklamada, İsrail polisinin harekete bağlı kuruluşlara baskın düzenleyerek, çok sayıda doküman ve belgeye el koyduğu, hareket lideri Şeyh Raid Salah, yardımcısı Kemal el-Hatip ve Mescid-i Aksa Dosyası sorumlusu Süleyman Ahmed'i de ifadeye çağırdığı kaydedildi.
Hayfa'da polise ifade vermek için gelen Şeyh Raid Salah, AA muhabirine, ''Mescid-i Aksa'yı savunmamızı aksatmak için böyle bir karar almış olmalılar'' dedi.
Raid Salah, ifadesinin ardından yaptığı yazılı açıklamada da İsrail'in harekete bağlı 17 kuruluşun faaliyetlerini yasaklayan hukuksuz kararını tanımadıklarını belirtti.
Salah, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
''İsrail makamlarının bu hukuksuz icraatları kesinlikle kabul edilemez. İslami Hareket, kuruluş nedeni olan başta Kudüs ve Mescid-i Aksa olmak üzere hiçbir hakkından vazgeçmeyecektir. İçinde yer almaktan onur duyduğum bu hareketin mesajını tüm dünyaya duyurmak için meşru yöntemleri sürdürmekte kararlıyız.''
İsrail hükümeti, 15 Ekim'de, 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah ve Dış İlişkiler Büro Başkanı Yusuf Avavde'ye yurt dışına çıkış yasağı getirmişti.

uzgn

İslaminesil 17 Kasım 2015 21:48

Hâdimul İslam 18 Kasım 2015 10:02

Bugün Bulgar taraftarların astığı bir T-Shirt ve üzerinde
"Avrupa'da İslâm'a Hayır!" yazıyor. yahu profil resmimizi bile fransa bayragı yapıyoruz halen bizi kabul etmiyorlar..................

İslaminesil 21 Kasım 2015 13:31

Çicekten gülden bahceden cıkamayan Hocalarımız bu konuda ne der acaba ...

nurşen35 21 Kasım 2015 20:49

mahcup000 uzgn

İslaminesil 23 Kasım 2015 14:57

doğrucu 23 Kasım 2015 17:45

iyi gittiğiniz yerde ikram ederler artıkAğzı-Açık000

Medine-web 23 Kasım 2015 21:41

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْمُشْرِكُونَ نَجَسٌ

Ey iman edenler! Müşrikler ancak bir pisliktir.
tevbe 28.ayet

Esma_Nur 24 Kasım 2015 12:36

Alıntı:

doğrucu Üyemizden Alıntı (Mesaj 393662)

iyi gittiğiniz yerde ikram ederler artıkAğzı-Açık000

demişdiniz sanırım sizi duydular:)

“Kenan Evren’in yaptığı her şeyi istisnasız onaylıyorum, insanlara dışkı yedirmek işkence değil. Ben bal gibi yerim” diyen Prof.Dr. Celal Şengör'e ders verdiği İstanbul Teknik Üniversitesi'nde dışkı ikram edildi.

İTÜ Fikir Kulüpleri Federasyonu yaptığı eylemde Şengör'ün dolabına ve kapısının önüne kap içinde dışkı bıraktı. Paylaştığı fotoğraflara "Celal Şengör'e hediyemizdir. Belirttiği gibi içindekini bal gibi yemesini rica ediyoruz" notunu düşen FKF, dışkı dolu o kapları da paylaştı.

DEMİŞLER

İslaminesil 29 Kasım 2015 18:23

nurşen35 01 Aralık 2015 22:47

Depresyona giren İsrail askerinden şok itiraf: 40'dan fazla Filistinli öldürdüm

Bir İsrail askeri, katlettiği Filistinliler için 8 yıl sonra itirafta bulundu, 'Ben katilim' dedi.

2007 yılından bu yana İsraillilerin sürdüğü saldırılarda Filistinli masumları katleden İsrail askerlerinden biri, İsrail Devlet Komitesi önünde olaydan tam 8 yıl sonra gerçekleştirdikleri vahşeti itiraf etti. Galon kod isimli asker açıklamalarında açıkça “ben katilim” dedi.
Gazze'ye yönelik 2007 yılından beri devam eden İsrail saldırıları sonucunda binlerce masum sivil öldürüldü. Bu operasyonlarda görev alan İsrail askerlerinden bazıları, gerçekleştirdikleri katliamlar sonrasında depresyona girerek katil olduklarını itiraf etmeye başladı. İsrail Devlet Komitesi'ne yaşadığı psikolojik sıkıntılar sebebiyle kendisine destek olunması için yalvaran bir asker, Filistinli masumların korkulu rüyası haline geldiğini anlattı.
40'dan Filistinliyi ellerimle öldürdüm

İsrail ordusuna girmeden önce adını değiştirdiğini söyleyen Ido Gal Razon kod isimli İsrail askerinin kan donduran itirafları, 28 Kasım'da You Tube yüklenen video ile ortaya çıktı. İsrail'in 2007 ile 2010 yılları arasında Gazze'ye düzenlediği saldırılarda görev alan İsrail askeri Ido Gal Razon, İsrail Devleti Kontrol Komitesi önünde tanık olarak ifadesi verdi. Yayınlanan video kaydında Gazon, 40'dan fazla Filistinliyi elleriyle katlettiğini açıkladı.

“Ben bir katilim, İsrail için öldürdüm"
Razon, henüz 20 yaşındayken katlettiği Filistinli masumlar sebebiyle 2007 yılından bu yana psikolojik rahatsızlıklar yaşadığını da söyledi. “Onları sizin için bu ellerimle öldürdüm. 40'dan fazla insan öldürdüm. Ben bir katilim" diyen İsrail askeri, 9 yaşındaki küçük Filistinlinin yanı sıra öldürdüğü masumların gece rüyalarına girerek neden kendilerini öldürdüğünü sorduklarını anlattı. İsrail askeri gördüğü rüyaların etkisi ile altını kirlettiğini de açıkladı.
Hemşirelik yapan annesini de yaşadıklarına şahit tutan İsrail askeri Razon, kendi isteğiyle değil de İsrail devletinin zorba tavrı doğrultusunda Gazze'deki el Magazi mülteci kampında yaşayan Filistinli masumlara saldırılar düzenleyerek onları nasıl katlettiklerini anlattı......

Sizleri Allah'a havale ettik. uzgn

Ancak insanlara zulmedenlere ve yeryüzünde haksız yere taşkınlık yapanlara ceza vardır. İşte acıklı azap bunlaradır. ( Şura 42)

SAAT: 15:27

vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321