Medineweb Forum/Huzur Adresi

Medineweb Forum/Huzur Adresi (https://www.forum.medineweb.net/)
-   Serbest Kürsü (https://www.forum.medineweb.net/658-serbest-kursu)
-   -   Deşifre-Medineweb (https://www.forum.medineweb.net/serbest-kursu/30551-desifre-medineweb.html)

Allahın kulu_ 23 Eylül 2015 23:06

Cevap: Deşifre...

Ben mutfakta calisiyorum.
Sebze yemiyorlar tavuk eti bile yemiyorlar.
Sadece et yemegi istiyorlar
Fakat kurbana karsilar
Allah eti ne yapacak diyo
Elbette etler allah cchu hz lerine ulasmaz.
Bu bizim.ibadetimiz.bizim allah cc buyurdugu gibi
Muhakkak Allah yolunda en degerliniz takva yolunda en degerli olaninizdir.Allah cc
Ne dis goruntumuze
Ne malimiza ne mulkumuzebakar
yuce Allah cc takva sahiplerini sever
Takva ehli olmak dilegi ile

İslaminesil 01 Ekim 2015 16:57

Yahudi köpeklerine İthafen...

Günahları sözde tavuğa yüklüyorlar ve sonra da öldürüyorlar hemde vahşice.
Müslümanlara laf söyleyen sözde hayvan savunucuları ve sözde artistler bu yahudileri görmüyorlar mı? Yoksa işlerine mi gelmiyor?
Anca İslama laf atan soysuzlar onlar .

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

JAZARİ 03 Ekim 2015 12:54

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
50 yaşında pijamalı , çorapsız , atletli , silahsız bir TERÖRİST(!) evinin önünde öldürülmüş...düşünceli000

iklimya 03 Ekim 2015 14:59

Bu haber sizin yazdığınız gibi değil.
Teröristlerce evi kullanılmak istenen vatandaşı YDG-H liler öldürüyor.

AlimOğlu 03 Ekim 2015 15:09

Alıntı:

iklimya Üyemizden Alıntı (Mesaj 391526)

NİSA-135
Ey iman edenler! Kendiniz, ana babanız ve en yakınlarınızın aleyhine de olsa, Allah için şahitlik yaparak adaleti titizlikle ayakta tutan kimseler olun. (Şahitlik ettikleriniz) zengin veya fakir de olsalar (adaletten ayrılmayın). Çünkü Allah ikisine de daha yakındır. (Onları sizden çok kayırır.) Öyle ise adaleti yerine getirmede nefsinize uymayın. Eğer (şahitlik ederken gerçeği) çarpıtırsanız veya (şahitlikten) çekinirseniz (bilin ki) şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.

fedra 03 Ekim 2015 15:16

KAPISININ ÖNÜNDE YDGH'LİLER TARAFINDAN KURŞUNA DİZİLDİ
Dün gece Nusaybin Fırat mahallesinde yaşanan çatışmalar sonrası 54 yaşındaki Ahmet Sönmez kapısının önünde vuruldu.

haber bu şekilde yazıyor düşünceli000

iklimya 03 Ekim 2015 15:22

MAİDE SURESİ AYET 8
Ey iman edenler! Allah için adaleti (hakkı) ayakta tutan (hâkimler), adalet timsâli şâhitler olun.
Bir kavme duyduğunuz kin sizi adaletten sapmaya sevketmesin. Âdil davranın, takvâya daha yakın olan da budur.
Allah’a karşı takvâlı olun (emirlerine uygun yaşayın). Şüphesiz ki Allah yaptıklarınızdan haberdardır.

AlimOğlu 03 Ekim 2015 17:18

haberi herkes kendi amacına göre kullanıyor ve fasık habere dönüşüyor.olayı görenlere yaşayanlara hiç bir fasık haber etki etmiyor.
------------------------------------------------------------------------

Hucurat-6
Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.

JAZARİ 03 Ekim 2015 18:53

Alıntı:

iklimya Üyemizden Alıntı (Mesaj 391526)

Alıntı:

fedra Üyemizden Alıntı (Mesaj 391528)
KAPISININ ÖNÜNDE YDGH'LİLER TARAFINDAN KURŞUNA DİZİLDİ
Dün gece Nusaybin Fırat mahallesinde yaşanan çatışmalar sonrası 54 yaşındaki Ahmet Sönmez kapısının önünde vuruldu.

haber bu şekilde yazıyor düşünceli000

haklı olabilirsiniz ama ben daha doğuda enzanından yaşadığım ilçede bu ydgh li teröristlere hışt diyen yani bu silahlılara karşı çıkabilen hiçbir kimseyi göremedim , herşey bitti şimdi de kalkıp bi de ydghlilere karşı mı çıkacak gariban millet , güldürmeyin beni.. adamlar sokak ortasında patlayıcı döşüyor ses edebilen yok , kalkıp bi de bunlara kapısını mı kapatacak..bu kadar da basit düşünmeyelim lütfen... RABBİM BİZLERİ KÖTÜ ZANDAN UZAK TUTSUN..

doğrucu 03 Ekim 2015 19:05

şahit olduklarınamı yoksa duyduklarınamı inanır insan? çok zorlanmaz herhalde doğruyu anlamak için....

fedra 03 Ekim 2015 20:40

merakımı mazur görün de neden hep yaşlı başlı insanlar öldürülüyor ki o zaman önceden de 73 yaşında terörist diye öldürüldü paylaşımı olmuştu sizce yaşlı insanların suçu nedir kim neden öldürsün neden öldürülüyor ki ?

iklimya 03 Ekim 2015 20:53

Bu konu tartışmak için çok basit kalıyor. Zira zaten malum insanların istediği de bu.
Bizler gözümüzün gördüğü haberi okuduk, kalbimizle inandık, kalemimizle tasdik ettik.
Mutlak suretle gaybı illallah. Sizin ya da bizim yazdığımız gibi olabilir ya da olmayabilir.
Bu konuya ancak nahl suresi ayet 74 ile cevap verebiliriz. ALLAH BİLİR SİZ BİLMEZSİNİZ.
Son olarak dikkatimi çeken bir yazı oldu. Orada yaşayan biriyim diyorsunuz ve teröre karşı halkı korkmak aciz kalmakla
İtham ediyorsunuz. Yapmayınız lütfen kürt halkı cesur imanlı ve dirayetlidir.

Medine-web 03 Ekim 2015 21:19

uzaktan gazel okumak çok kolay. Gel burada bir eğitim şubesi aç demiştim. Madem cesursunuz buyurun gelin bize de cesaret verin hep beraber mücadele edelim Beyza Hocam :)
ve unutmayın bölgede kim tarafından verilse verilsin her habere kuşku ile bakmayı öğrenin.

fedra 03 Ekim 2015 21:24

Alıntı:

fedra Üyemizden Alıntı (Mesaj 391538)
merakımı mazur görün de neden hep yaşlı başlı insanlar öldürülüyor ki o zaman önceden de 73 yaşında terörist diye öldürüldü paylaşımı olmuştu sizce yaşlı insanların suçu nedir kim neden öldürsün neden öldürülüyor ki ?

ben düşüncelerinizi merak ediyorum lütfen

açıklayın Anlayalım o zaman

not: gerçekten merak ettiğim için soruyorum c*

iklimya 03 Ekim 2015 22:18

Eğitim şubesi açmak zor değil hocam .)) önemli olan halkın dilini anlamak.
Hem ben gayet cesur biriyim bilirsiniz. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez demiş istiklal şairimiz.
Hep siz davet ediyorsunuz, utanıyorum. Buyrun sizde buraya gelin. Bakalım nasılmış metropol görün yaşayın.
Bilmem anlatabiliyor muyum ☺️

doğrucu 03 Ekim 2015 23:03

İklimya anladığım kadar abdulmelik hocanın bulunduğu yerde cesur insanlara ihtiyaç var)))madem cesurluğunuzla ünlüsünüz oraya gidin o ortamı yaşayın bi ...ahhh ah azıcık empati yapabilsek...doğuda o ortamda yasayan insan için metropolde yaşamak sorun değildir

fedra 03 Ekim 2015 23:26

sadece kürtler doğu acı çekmiyor türkler de acı içinde bu kadar şehite ruhu acı içinde sorumlular Allah'a hesap verecektir zalimlerin tarafını tutanlarda

fedra 04 Ekim 2015 00:36

biz Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle tek milletiz terörü de terör örgütünü savunanları da Allah kahretsin vatanına hainlik edenleri..üzerine alınması gerekenler alsın.

ademsevda 05 Ekim 2015 14:30

terörü lanetliyorum teröristleri de... Rabbim şehit kanlarının hesabını asıl ahirette soracak o zaman bu hallerine şükredeceklerdir...

JAZARİ 05 Ekim 2015 21:57

son mesajımdaki video bozulduğundan dolayı kaldırılmış izlemek isteyenler için tekrar paylaşıyorum...
hocam Allah aşkına terörü lanetlemeyen mi var ?? yanlışım varsa düzeltin ama " o zaman bu hallerine şükredeceklerdir" derken sanki bir nebze de olsa rahatsızlık duymadığınızı sezdim ... bilmiyorum wallahi de billahi de bilmiyorum ben mi saçmalıyorum , siz mi videoyu izlemediniz , o terörist öldürülerek cezasını almasına rağmen hala bir hayvan gibi boğazından zincirle bağlanıp dakikalarca insanlık onurunu zedeleyici şekilde sürüklenmeyi mi hakketti ...

ademsevda 06 Ekim 2015 11:23

jazari teröristler tarafından yasin börü zalimce şehit edilirken sesiniz çıkmaz da bu hainlere mi sesiniz çıkar oldu...nette bir zamanlar vardı şımdı bilmiyorum var mı yasin börünün fotografları bir bak bakalım dayanabilecek mısın ..biri et dağıtırken insanken biride hayvanken öldürülüyor ..ve hayvanın leşinden patlayıcı çıkmayacağı ne malum birde ibreti alem olsun diyerek o hainlerin hepsi asılır umarım...

JAZARİ 06 Ekim 2015 11:57

Alıntı:

ademsevda Üyemizden Alıntı (Mesaj 391644)
jazari teröristler tarafından yasin börü zalimce şehit edilirken sesiniz çıkmaz da bu hainlere mi sesiniz çıkar oldu...nette bir zamanlar vardı şımdı bilmiyorum var mı yasin börünün fotografları bir bak bakalım dayanabilecek mısın ..biri et dağıtırken insanken biride hayvanken öldürülüyor ..ve hayvanın leşinden patlayıcı çıkmayacağı ne malum birde ibreti alem olsun diyerek o hainlerin hepsi asılır umarım...

yasin börünün videolarını da izledik onu yapanı da hamdolsun daha o gün lanetledim , o it sürülerinin , o çocuğu binadan atıp linç edip daha sonra üzerinden arabayla geçenlerin Allahu a'lem ama kalplerinde iman yoktur belki ! ... dün onu nasıl lanetlediysem bu gün ben de bunu yapanı lanetliyorum. biri masum bir sabi diğeri bir terörist ama ortak noktaları İNSAN olmak ! hiç biri de insanlık onurunu zedeleyici türden muameleyi hak etmez , bu düşünceye sahip olmadığımız sürece wallahi de billahi de bu terörü yok e-de-me-yiz . . !

fedra 06 Ekim 2015 12:20

teröriste nasıl muamele yapılmasını istiyorsun jazari ben de sizi anlamıyorum.. onlar şehitlerimizi haince öldürürken afedersin kalleşçe çok mu insandılar

onu da lanetliyorum diyorsunuz da onları niye paylaşmıyorsunuz o zaman neden sürekli teröristlere zulüm yapılıyor düşüncesinde paylaşım yapıyorsunuz.

JAZARİ 06 Ekim 2015 12:59

Alıntı:

fedra Üyemizden Alıntı (Mesaj 391646)
teröriste nasıl muamele yapılmasını istiyorsun jazari ben de sizi anlamıyorum.. onlar şehitlerimizi haince öldürürken afedersin kalleşçe çok mu insandılar

onu da lanetliyorum diyorsunuz da onları niye paylaşmıyorsunuz o zaman neden sürekli teröristlere zulüm yapılıyor düşüncesinde paylaşım yapıyorsunuz.

ne demek istediğimi siz de biliyorsunuz ben de .... adı üstünde terörist herhalde devlet törenini hakedecek değil ya , ama insanlık onurunu zedeleyecek şekilde muamele etmek de biz müslümanlara bize yakışmaz , neyse hocam Allah bu fitneyi bir daha uyandırmamak üzere uyutsun , ama hiçbir ocağa ateş düşürmeden ama hiçbir çocuk yetim kalmadan ama hiçbir kadın dul kalmadan ama ama ama... uzgn

fedra 06 Ekim 2015 13:10

Alıntı:

JAZARİ Üyemizden Alıntı (Mesaj 391647)
ne demek istediğimi siz de biliyorsunuz ben de .... adı üstünde terörist herhalde devlet törenini hakedecek değil ya , ama insanlık onurunu zedeleyecek şekilde muamele etmek de biz müslümanlara bize yakışmaz , neyse hocam Allah bu fitneyi bir daha uyandırmamak üzere uyutsun , ama hiçbir ocağa ateş düşürmeden ama hiçbir çocuk yetim kalmadan ama hiçbir kadın dul kalmadan ama ama ama... uzgn

ne demek istediğinizi ben bilmiyorum anlayamıyorum teröristin hiçbir savunulacak yanı yok
şaşırıyorum paylaşımlarınıza her türlü işkenceyi hakediyorlar
şehitlerin de aileleri var onlar da insandı hocam neyse Allah'a emanet olun.

ademsevda 06 Ekim 2015 14:28

kardeşim bu pkk babasının yanında kızı olduğu halde eşi olduğu halde askerimizi ,polisimizi şehit etmedimi ..nöbet arkadaşını gözlerinin önünde pkk şehit ederken askerimiz acı çekmedi mi? şimdi bu asker ve polisimize kimse kızmasın kimse ayıplamasın..ben askerimin ve polisimin hakkını ödeyemezken hergün şehit haberleri gelirken üzülürken birileri buralardan prim yapacaksa Rabbim hidayet versin ne diyeyim..

fedra 06 Ekim 2015 15:03

Alıntı:

ademsevda Üyemizden Alıntı (Mesaj 391649)
kardeşim bu pkk babasının yanında kızı olduğu halde eşi olduğu halde askerimizi ,polisimizi şehit etmedimi ..nöbet arkadaşını gözlerinin önünde pkk şehit ederken askerimiz acı çekmedi mi? şimdi bu asker ve polisimize kimse kızmasın kimse ayıplamasın..ben askerimin ve polisimin hakkını ödeyemezken hergün şehit haberleri gelirken üzülürken birileri buralardan prim yapacaksa Rabbim hidayet versin ne diyeyim..

evet000

JAZARİ 06 Ekim 2015 17:40

Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez, Şırnak'ta Özel Harekat Polislerince vurulan terörist Hacı Lokman Birlik'in cesedinin aracın arkasına bağlanarak yerlerde sürüklenmesine ilişkin "İslam dini hiçbir zaman işkence dediğimiz hele hele ölen bir beden üzerinde en küçük bir işkenceyi yapmayı haram kılmıştır, doğru değildir" dedi.(Alıntı) Ey medineweb ailesi şu iki kelimeyi(cesede işkence haramdır) kullanmak çok mu zor geldi size , ne yani şimdi mehmet görmez terörist mi oldu !!!

fedra 06 Ekim 2015 18:12

Alıntı:

JAZARİ Üyemizden Alıntı (Mesaj 391653)
Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez, Şırnak'ta Özel Harekat Polislerince vurulan terörist Hacı Lokman Birlik'in cesedinin aracın arkasına bağlanarak yerlerde sürüklenmesine ilişkin "İslam dini hiçbir zaman işkence dediğimiz hele hele ölen bir beden üzerinde en küçük bir işkenceyi yapmayı haram kılmıştır, doğru değildir" dedi.(Alıntı) Ey medineweb ailesi şu iki kelimeyi(cesede işkence haramdır) kullanmak çok mu zor geldi size , ne yani şimdi mehmet görmez terörist mi oldu !!!

jazari bu hassasiyetinizi biraz da şehitlerimize askerlerimize yapılan işkencelerde hainliklerde göstersen gündeme getirsen haramdır kınıyorum gibi paylaşımlar yapsan sürekli teröristleri gündeme getirdiğin için insanın sinir katsayısı artıyor kusura bakma selametle

fedra 06 Ekim 2015 19:26

Alıntı:

İslaminesil Üyemizden Alıntı (Mesaj 391654)

bu adamın da belasını vermiş zaten yüzünden şer akıyor

Allahın kulu_ 06 Ekim 2015 20:35

Eskiden vatan hainlerine nasil ceza veriliyomus youtubtan bakabilirseniz bakin
Oyle birceza ki vahset otesi

Ee yedigi kabi kirletmiycen

JAZARİ 06 Ekim 2015 21:28

Alıntı:

Allahın kulu_ Üyemizden Alıntı (Mesaj 391665)
Eskiden vatan hainlerine nasil ceza veriliyomus youtubtan bakabilirseniz bakin
Oyle birceza ki vahset otesi

Ee yedigi kabi kirletmiycen

Ee zaten 30-40 yıldır başımıza ne geliyorsa o eskilerin "yediği halt" tan geliyor . . .
Merhum timurtaş hoca ne de güzel söylemiş(internette dolaşıyor ama kaynak sağlam mı bilmiyorum.)

"Vallahi Muş'ta vaaz ettim. Muş halkı kadar müslüman görmedim. Hoca'yı yüz metre ileride gördü mü esas duruşa geçiyor. Bu saygıları İslam'adır. Bitlis'te, Van'da, Ağrı'da ve Şırnak'ta camiilerde vaaz ettim. Aman ya Rabbi! halk o kadar ki müslüman. Belki türkçe konuşmasını bilmiyor ama ayet okudun mu hemen teslim oluyor. Bunların hepsi Kürd. Vallahi Doğu ve Güneydoğu halkı çok dindar insanlardır. Bu insanları bu hale devlet getirdi. Ne bir yol, ne fabrika, ne su, ne hizmet götürmedi hep dışladı(90'lı yıllardan bahsediyor) Hep alavere dalavere Kürd Mehmet nöbete diyerek bu milleti bu hale soktunuz. Şimdi de başınıza bela olmuşlar. Niye yaptınız bunları!?
Neden bu müslüman halkın dağına, taşına '' Ne mutlu türküm diyene'' yazdınız. Bilmiyor musunuz ki biri de çıkıp der ; ben de babamın oğluyum ulan ''Ne mutlu kürd'üm diyene'' bana da mutluluk lazım diyeceğini hiç mi akıl etmediniz?!
Laiklik laiklik diyorsunuz! Hadi erkekseniz Kürtlerle Türkleri laikliklen barıştırın da göreyim. Vallahi Kürtler ile Türkler ancak İslam ile barışırlar, birleşirler!"

fedra 06 Ekim 2015 21:59

burda katılıyoruz zaten size ''ne mutlu türküm diyene '' demek ırkçılıktır bunu laikliği başımıza getiren cezasını çekiyordur zaten bu zihniyette olan ırkçılık yapan herkes Allah'a hesap verecektir.

bu terör örgütünün içinde afedersin her türlü insan var kaç defa da yazıldı siz de biliyorsunuz dış güçlerin elinde amacı ülkemizde iç savaş çıkarmaya çalışmak ülkemizi bölmeye çalışmak siz de tutturmuş bunları bahane ederek vatanı bölmeye bizi birbirimize düşürmeye çalışanları teröristleri savunuyorsunuz pes

Allahın kulu_ 07 Ekim 2015 08:28

Alıntı:

JAZARİ Üyemizden Alıntı (Mesaj 391669)
Ee zaten 30-40 yıldır başımıza ne geliyorsa o eskilerin "yediği halt" tan geliyor . . .
Merhum timurtaş hoca ne de güzel söylemiş(internette dolaşıyor ama kaynak sağlam mı bilmiyorum.)

"Vallahi Muş'ta vaaz ettim. Muş halkı kadar müslüman görmedim. Hoca'yı yüz metre ileride gördü mü esas duruşa geçiyor. Bu saygıları İslam'adır. Bitlis'te, Van'da, Ağrı'da ve Şırnak'ta camiilerde vaaz ettim. Aman ya Rabbi! halk o kadar ki müslüman. Belki türkçe konuşmasını bilmiyor ama ayet okudun mu hemen teslim oluyor. Bunların hepsi Kürd. Vallahi Doğu ve Güneydoğu halkı çok dindar insanlardır. Bu insanları bu hale devlet getirdi. Ne bir yol, ne fabrika, ne su, ne hizmet götürmedi hep dışladı(90'lı yıllardan bahsediyor) Hep alavere dalavere Kürd Mehmet nöbete diyerek bu milleti bu hale soktunuz. Şimdi de başınıza bela olmuşlar. Niye yaptınız bunları!?
Neden bu müslüman halkın dağına, taşına '' Ne mutlu türküm diyene'' yazdınız. Bilmiyor musunuz ki biri de çıkıp der ; ben de babamın oğluyum ulan ''Ne mutlu kürd'üm diyene'' bana da mutluluk lazım diyeceğini hiç mi akıl etmediniz?!
Laiklik laiklik diyorsunuz! Hadi erkekseniz Kürtlerle Türkleri laikliklen barıştırın da göreyim. Vallahi Kürtler ile Türkler ancak İslam ile barışırlar, birleşirler!"

Sana cevap vermiycem selametle

ademsevda 07 Ekim 2015 11:09

jazarı sana son kez cevap vereceğim..

askerimizi ,polisimizi bilinçli olarak bombalayıp devleti ortadan kaldırıp da devlet kurmak isteyen pkk lılar asıl zamanında doğuda kurt ve turk halkına en buyuk zararı vermiştir..zorla kızları,cocukları daga kaçıran ,köylüleri kurşuna dizen,güc yoluyla insanlara istediğini yaptıran pkk idi unutma....ben sivaslıyım ve zamanında sivasın köylerinde de pkk dan sivas çok çekmiştir büyüklerimiz anlatır ve pkk 'ya sivas da nefretle bakılır...

inşallah devletimiz bunların hesabını bu soysuzlara soruyor sen merak da etme...zaten devletin bu tutumundan rahatsız olmaya başlayan pkk bu iple sürüklenen leşin üzerinden prim yapıyor...

bu cesedin sürüklenme olayına acıklama gelmiş tüm dünyada uygulanan rutin bir uygulamaymış kontrol amaçlı yapılmış bilmeden yorum yapılmasın polis ve askerimiz herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor ki onlar bizim için ölümü seve seve göze almışlardır...

benim çok yakın bir tanıdıgım hakkaride astsubay 24 yaşlarında ama evlenmiyor sırf şehit olacagını hissettigi için...ve evlenirsem çocugum da olursa pkk bundan dolayı daha çok sevinecegini söylediği için...şimdi bu askerlerin sucu ne annesinin babasının sucu ne ...yollara döşenen bombalar yüzünden ayağı kolu kopan askerin sucu ne düşünün ya devresinin gözü onunde paramparca olmuş arkadaşı ne kadar acı bir durum...yasin börünün hatırladığım kadarıyla cesedini annesi onun beninden tanımış ...inşallah idam geri gelirde bu ınsan olmayan varlıkların hepsi ıpte sallandırılır ve hak yerini bulur...

Allahın kulu_ 07 Ekim 2015 11:22

Sabah bir yazi cikti karsima cok uzuldum
Baski siddet cinsel istismar goren yaslari 10 15 arasi kizlar fuhus cetesine uyusturucu cetesine kole oluyormus
Bu cocuklarin cogu dogudan geliyormus
Bir an once onlem alinip
O cocuklar kurtarilmali

fedra 07 Ekim 2015 11:22

ne istiyorsunuz askerlerimizden polislerimizden DÜŞMANI BİZ İÇİMİZDE BESLİYORMUŞUZ vatanına ihanet eden vatan hainleri yandaşları bu zihniyetteyseniz gidin başka vatan bulun kendinize vatanımıza bize zarar vermeyin medinewebin editörü emekdarlarından olan kişiler de terör yandaşı yorumları beğeniyorlar aynı fikirde olduklarını taraf olduklarını belli ediyorlar pes !!!!!

KÜRDOĞLU 07 Ekim 2015 11:40

Sitede medya ağzı ile konuşmak partizanlık yapmak ancak cehaletin belirtisidir. Etki ve Tepki oluşmaması adına adil insanlar olarak olayları analiz etmemiz gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. Vicdanı olmayanın İmanıda yoktur.

Osmanlının çöküş süreci ile başlayan inkar asimile hareketleri Şeyh Said Kıyamını kanlı bir şekilde bastırma, zilan katliamı, dersim, koçgir,roboski ve benzeri birçok olay bizzat iktidarda bulunan satılmış yöneticiler eli ile işlenmiştir. Bu katliamları bizler Kürt olarak hiçbir zaman Türklere mal etmedik etmeyeceğizde bizim sorunumuz Türkler veya diğer halklar ile değildir bizlere zulmeden kişi ve düşünceler iledir.

Kendine İslam devleti diyen dört devlet İran,ırak,suriye,türkiyenin işledikleri cinayetler İslam ümmetinin övgüsüne mazhar olmuştur. Bu katliamlar hiçbir İslam ülkesi tarafından kınamamış aksine başarı olarak kabullenmişlerdir.

Bu hazımsızlığa rağmen Orta doğuda İslam devletlerine karşı yapılan en ufak saldırıda Kürtler içinde yaşadıkları devletlerin silahlı güçleri içerisinde yer almış birliktelikten kopmamışlardır. Orta doğuyu istila eden Haçlı seferlerine karşı duran yine Kürtler olmuştur. 1. dünya savaşında Kürtler tereddütsüz olarak diğer halklar ile birlikte zalimlere karşı yekvücut olarak direnmişlerdir.

Fakat bu bağlılık onlara her daim kıyım olarak geri dönmüştür seyit rıza Şeyh Said'in idamı desteklerinin Mükafatı! olarak ulusalcı zihniyetçe verilmiştir. Irak İran Suriye bu konuda daha zalim davranarak (Irak) Halepçe, (İran) Gazi Muhammed Suriye zaten her daim inkar etti.

Allahın kulu_ 07 Ekim 2015 11:50

Boyle konus cigerimi ye
Seyid said soykirimini bizde kiniyoruz.
Onlar bizimde hocamiz buyugumuz
Bu ulkenin kurtulmasina vesile olan tum sehitler bizimdir
Rabbim razi olsun onlardan makamlari cennet olsun

KÜRDOĞLU 07 Ekim 2015 13:16

Kürtler her daim ne kadar zulüm altında olursalar olsunlar kendilerini unutup Filistin'e,bosnaya,çeçenyaya ve bilumum zulüm gören Müslüman halklara ağlamış ve desteklemişlerdir. Bosna'da Müslüman halk için ilk Şehidi bilenler bilir Selami Yurdan idi Kürt ve Ağrı Patnoslu idi. İsrail zulmüne karşı doğu ve güneydoğuda dernekler aracılığı ile her türlü yardım ve destek organizasyonları düzenleyenler Kürt idi.

Filistin halkı için direnen Kürtler yine aynı karşılığı Halepçe soykırımı sonrasında satılık yönetici Arafat tarafından Saddam zalimine destek ve övgü ile karşılık bulmuştur.

Kürt tarihine baktığımız zaman Kürtlere yapılan katliamların hemen hepsi Müslümanların şahitliğinde ve Müslüman devletler tarafından yapılmıştır. İslam devletleri sadece Kürtleri tetikçi olarak görmüşlerdir ne zaman ki Kürtler kendi gasp edilmiş haklarını istemişlerse o zaman hain ilan edilmiştir. Bu durum Orta doğu da en demokrat en laik ve en İslamcı tarafından böyle görülmektedir.

Fakat hep kendi penceremizden bakmamak adına hakkaniyet ile bakmak lazım.

19 yy içerisinde Hamidiye Alayları adı altında oluşturulan çeteler Ermenilerin Rusların teşviki ile içinde yaşadıkları devlete hainlik yapmaları neticesinde devlet desteği ile Kürtler din adı altında Ermenilere karşı kullanılmış ve bugün devletin Kürtlere uyguladığı zulmün kat be kat fazlasını Ermenilere karşı yapmışlardır. Mazlumun ahı kimsede kalmaz bilinci ile eleştiriyorum o günün katledilen ermenilerinin ahı bu toplumu tutmuş bulunmaktadır.

SAAT: 10:30

vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321