![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) katılmasını çok istediğim üyelerimizden biri olan nisareyyan ablam da grubumuza katılıyor çok şükür :):) sıralamanı ve sureni ayarlıyorum abla hayırlara vesile olsun inş. :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) nisareyyan abla ayın üyesi olduğun için grup rütbeni veremiyorum.ay dolduktan sonra eklerim inş. :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hayırlı olsun NİSAREYYAN ,bi ortak grubumuz daha oldu(: |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hoş geldin reyyanımız nisamızc*:):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) ArO* ben de çok mutluyum:):) bu arada gün ışığı foruma uğramaz oldu eğer suresi için de gelmez ise nurşen den sonra ben varımuzgn |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Nisareyyan Hocam hoşgeldin. Bu gidişle zannedersem dediğin gibi olacak. Vaktin çok az Rabbim yardımcın olsun. |
asma yüzünü abla :) senin suren meryem suresi ve değiştirmeyecez inş.:):) gün ışığı gelsede gelmesede çok istediğin sureyi değiştirmem :):) gerekirse ben alırım kehf suresini sfhfgshsfhsgh |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hoşgeldin arkadaşım grubumuza :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) medineweb yeni sure paylaşımı nasıl yapılacak,ona şimdiden karar versek,ben sınav telaşım başlamadan hazırlamak istiyorum suremi,bu seferki gibi sona bırakmak istemiyorum...mahcup000 |
|
SAAT: 13:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.