![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Tamam,inşaAllah.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah'ın kulu ablamıza özel mesaj attım ama ya aktif olmadı yada yazamadı..inş. gelir çünkü diğer hafta onun sırası gelmezse tekrar sure ertelenecek :( katılamayacak olanlar lütfen erken haber verin |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bilinmez haricinde verilen sureye hazırlanan yoksa Allah'ın kulu üyemizi en sona alalım kaydırma yapalım surelerde..boşluk olmasın..özelle yada bırdan cevapla ulaşırsa herkes ona göre bilinmez abinin haftası içerisinde listeyi düzeltelimki ikinci sıradaki hazırlansın |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) arkadaşlar cevap bekliyorum ?? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hocam ben şuara suresine biraz başladım. Çünkü çok uzun bir sure ancak hazırlanırım. Benim surem mümkünse değişmesin. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) çay-kahve000 editörüm bilgilendir bizi(: |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ben "Allah'ın Kulu" yerine Kehf suresini yoksa Taha suresini hazırlayacağımdüşünceli000 |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah'ın kulu na günler önce mesaj attım ama hala cevap gelmedi bir kez onlıne oldu ondada cevap yazmadı..bu defalık sona alalım onu katılmazsa guruptan çıkartmak durumunda kalırız..fecr hocam Taha suresinden devam inş. mihrinaz ablanın önerisi güzel..Allah'ın kulu nu son sıraya bırakalım şimdilik katılmazsa 3.sıralamada kehf suresini dağıtırız |
SAAT: 22:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.