![]() |
Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Selamun aleykum arkadaşlar..tefsir çalışmaları konusunda karar verdiğimiz gibi katılmak isteyen üyelerimize sırayla sureleri dağıtacaz..herkes kendisine ayrılan sure hakkında çalışacak ve soru hazırlayacak her hafta bir üye kendi sorularını yayınlayacak..soru cevap şeklinde hem çalışan üye hemde sorulara cevap verecek olan üyeler meal çalışmış olacaklar..örnekler için ilgili bölümdeki yapılmış olan surelere bakabilirsiniz..şimdi aşşağıya önce sıralamayı sonrada sureleri yazacam..listeden sıra sıra gidecez inş...katılan herkese şimdiden teşekkürler..Allah yardımcımız olsun bizleri bu giriştiğimiz işte muvaffak eylesin SIRALAMA
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) ilk sıralamamızda şöyle
ikinci sıralamamız
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) pazartesi günü kesin başlıyormuyuz.bilinmez kardeşimizden cevap geldimi.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Cevap gelmedi abla. Olmazsa cuma gününe kadar vakit veririz cuma günü yayınlar sorularını. Bi okusun cevap gelsinde düşünürüz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bana düşen Aliimran süresi mi,yani ben bi hafta boyunca Ali imran süresi hakkında soru ve açıklamalar mı yapacam... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
ali imran süresi 200 ayet.ortalama 240 soru çıkarılabilir.bunu sizden istiyorlar. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) sadece Aliimran süresiyse Allah ın yardımıyla zor olanda, Allah için kolaylıklar vardır,gücüm nispetince bi haftada toparlarım inşaAllah... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Sıra ile gideceğiz.Allah tamamına erdirsin inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Sıralamayı duyurudaki konuda yazmıştım okumayan olabilir diye tekrar yazıyorum. Katılmak isteyen üyelerin isimlerini küçük kağıtlara yazıp katladım bi poşete bırakıp sırayla birertane aldım.sıralamada kesinlikle şike yok :) surelerde daha önceden yapılmış olanlar vardı onları çıkararak sırayla liste hazırladım. İlk listemiz bitince tekrar sırayla gidecez. Bu arada katılmak isteyenler olursa ekleyecez.. Bilinmez hocam yarın konuyu açınca soruların tamamını yayınlamak zorunda değilsiniz hafta içine yayabilirsiniz. Allah yardımcımız olsun |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Her sure için bir başlık açılması daha güzel olmaz mı ? |
Haklısınız. "Sorularla Sureleri Tanıyalım" adlı bölümde "Ali İmran Suresini Tanıyalım" başlığı açılabilir. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bilinmez hocam konuyu açarken örnekler için ilgili bölümden yapılmış konulara bakabilirsiniz demiştim. yani yapacağınız işlem soruları hazırlayıp aldığınız surenin adıyla başlık açıp soruları sormak. Cevapları biz bulacağız. Yani siz sadece soru çıkartın..daha önceden yapılmış konulara bi bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Cevabınızı kaydırıp yeni Konu olarak ayarlayacam.yarından itibaren sorularınızı sorabilirsiniz.ama cevapları biz bulacaz unutmayın :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Linkten örneğe bakabilirsiniz |
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Şöyle bir öneri getiriyim: Öncelikle sorularla sureleri tanımaya çalışalım. Sureyi hazırlayan 5 soruluk sorular hazırlasın. 5 sorunun cevabı üyeler tarafından verilince diğer 5 soruya geçilsin. Bir anda 50-60 ya da 100 soru sormak ve bunlarını cevabını vermek zor olabilir. Sorular bitince Sureyi hazırlayan kişi en sonunda o sure ile ilgili kısa anektodlarını sunsun ve o sureden çıkarmamız gereken şeyleri bize aktarsın yani "Bu sure bize ne anlatıyor?" gibi maddeler halinde sureden çıkardığı notları maddeler halinde yazsın Şu çalışma gibi: [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benimkisi sadece bir öneri:) |
|
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ben de erişiliyor |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bendede erişiliyor |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevbe süreside benim çok seviyorum tevbe süresini allahım ne güzel tevbe etmek bende dersimi hazırlamaya başlıyorum rabbim herkese kolaylık versin |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) daha vakit var..eğer hazır değilseniz cuma ya kadar bekleyebilirsiniz..bu aradada yorumlar gelir..ama hazırsanız yayınlarsanızda sonuca göre ayarlarım ben yayınladığınız cevapları o konuda problem yok :) |
sevindim denk gelmesine :):) amin inş. kolaylıklar dilerim bende size |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) değerli editörlerimizden Tuba_ editörümüzde gruba katıldı :) hayırlı olsun inş. listeye ismini ekledim..benden sonraki hafta sensin inş. hicr suresinden soru hazırlayacaksın..kolaylıklar dilerim :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Rabbim utandirmasin insaallah :) |
amin inş.:):) yarın sıra Allah'ın kulu üyemizde..sorularınız hazırmı yarın konuyu açacakmısınız? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hazırlamaya çaıştım umarım doğru yapmışımdır |
bilinmez kardeşimizin açtığı konudaki sorulara bakarsanız nasıl hazırlayacağınız konsunda fikir edinmiş olursunuz..ben doğru yaptığınıza inanıyorum :):) yarın konunuzu açarsınız inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) arkadaşlar sorular bittikten sonra toplayacağınız notlarınızı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu bölümden uygun başlıkla yayınlayın lütfen..bilinmez kardeşimizin konuda yayınladığı notlarını kaydırarak konu olarak ayarladım sizde benzer konulara bakarak yapabilirsiniz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Fecr hocam sorularınız hazırsa konunuzu açın siz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Tevbe suresi daha bitmemiş gözüküyor Tevbe suresi kısa anektodları ve sureden çıkarılması gereken bilgiler daha verilmedi. Allahın kulu adlı üye bu hafta sonuna kadar devam etsin, konuyu sonlandırsın, pazartesi günü Yunus suresine başlayalım inş. |
|
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hocam tefsir dersine anladığım kadarıyla Medineweb ailesinin hocaları arasında oluşturulmuş bir bölüm bende sizlerin bilgilerinizden faydalanmak için bu bölümü seyirci olarak okumak isterim teşekkürler. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) selamun aleyküm artık dayanmıycam bende katılmk istiyorum (:zaten sınavdan sonra sıra gelicekmiş eğer kabul ederseniz:) |
|
|
|
SAAT: 02:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.