![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah cc razi olsun hepinizden ve hepimizden Ben sahsim adina konusayim cok duygulandim Herkesddn dua aldin bilinmez kardesim rabbimin rahmeti ve burada edilen dualar seni yalniz birakmayacak hepimiz gorunmez iplerle birbirimize bagliyiz bu baglardan biri koparsa duzen bozulur Allah yar ve yardımcın olsun |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bilinmez hocam bu hafta konusunu işleyemeyecek..Allah yardımcısı olsun..Fecr hocam sıralamaya bağlı kalıp,bu hafta işlemeyip,haftaya yine sizden devam edelim inşallah...Hakka suresini bir sonraki liste sıralamasında tekrar işleriz inşllah.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) 16 mart pazartesi gökçen- Teğabün Suresi 23 mart pazartesi bilinmez -Hakka Suresi 30 mart pazartesi fecr -Mearic Suresi 6 nisan pazartesi Abdülmelik -Cin Suresi 13 Nisan pazartesi Medineweb -Müzzemmil Suresi 20 nisan pazartesi nurşen -Müddessir Suresi 27 nisan pazartesi neslinur -Kıyamet Suresi 4 Mayıs pazartesi mihrinaz -İnsan Suresi |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Isterseniz bilinmez kardesimin yerine ben bakabilirim gelinceye kadar |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bilinmez hocamız,sıkıntılarını atlattığında ,guruptaki güzel çalışmalrına inşallah kaldığımız yerden devam ederiz.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) sizdende ArO*.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta dersmiz..Mearic suresi.... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Cin suresini işleyeceğiz ,bir sıkıntı olmazsa inşallah |
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.