![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bilinmez hocam..surenizi bu hafta paylaşabilirsiniz bizimle...Tevhit kardeşten haber yok..:)Dua ile |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) kıymetli arkadaşlar,listemizin uygulanması konusunda sıkıntı yaşıyoruz .lütfen gurup üyeleri,üzerine düşen görevde daha hassas ve sorumlu davranırlarsa hep beraber daha verimli olan bir ders akışı işleriz...unuttum..bilmiyordum gibi mazeretler lütfen olmasın...ismini listeden sildirmek isteyen varsa,ben suremi işleyemeyeceğim diyen varsa önceden belirtsin lütfen....gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum..dua ile |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevhid isimli arkadaşımız guruptan ayrıldı:)tekrar bekleriz inşallahc* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Mihriniz Abla uygun görürseniz süreleri tanıyalım gurubuna katılmak isterim. çünkü guruba dahil olmayanlar soruları cevaplayamıyor. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
çok seviniriz sizi aramızda görmekten(:guruptan ayrılan arkadaşlar için üzülürken,sizin katılımınızla mutlu olduk inanın..rabbim muvaffak eylesin.. listeye isminizi ekliyorum inşllah..dua ile... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gülnihal yada yeni nickiyle gökçen azra arkadaşımız meal gurubundan ayrıldı:)...takibinin devam edeceğinden eminiz... yoğunluğunuu,işlerinizi yoluna koyduğunuzda her daim bekleriz(:.Bütün emekleriniz için,hazırladığınız güzel sorular için, ebeden rabbim razı olsun..dua ilec*c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) listemizimizin son şeklini bir kaç güne kadar düzenlerim inşallah..küskün kardeşim sizin de isminizi ve surenizi aynı şekilde eklicem.. tatilden döner dönmez inşallah(:c* |
|
|
|
SAAT: 17:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.