![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
|
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması 69 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
Ahmed Kalkan kavramlar sözlüğünde 69 yazmış ama herhalde bazı ayetlerde İbrahim a.s'a raci olan "hu" zamirlerini ekleyerek söylemiş olabilir.Ama benim sorum"İbrahim" ismi direkt geçen ayetler idi. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soru sırası Muhammed Can da |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması BİAT kavramı Muhakkak ki sana biat edenler ancak Allah'a biat etmektedirler. Allah'ın eli onların ellerinin üzerindedir. Kim ahdini bozarsa, ancak kendi aleyhine bozmuş olur. Kim de Allah ile olan ahdine vefa gösterirse Allah ona büyük bir mükâfat verecektir.48/Fetih-10 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Güncelliyelim buyrun. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'da "müzekkir-öğütçü" kaç yerde geçer? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması "Size Rabbimin risaletini tebliğ ediyorum. Ben sizin için güvenilir bir öğütçüyüm." (A'RAF/68) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması 52 ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Araf/68.ayette müzekkir kelimesi yok.Öğütçü olarak tercüme edilmiş olan kelime:"Nasih" yani nasihat eden |
SAAT: 03:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.