![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranda tathir olarak söylenen ayeti kerime? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması "Ey Ehl-i Beyt! Allah sizen her çeşit pisliği, suçu gidermek ve sizi tertemiz bir hale getirmek diler." (Ahzab, 33). |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması sorumun cevabını verdim..repimi belkliyorum...çay-kahve000 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Rep hakkım bitmiş veririm |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması soru sorma hakkımı fecr abiye veriyorum.. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması 28 kere geçiyor ................ |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'da Allah'ın "El KAHHAR" ismi kaç yerde geçer? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap sıra sizde buyrun |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması "Semerun" ürün,hasat,gelir anlamına gelir "Semerun" olarak sadece 18/Kehf-34 geçer "semerihi" olarak 6/Enam-99**6/Enam-141**18/Kehf-42**36/Yasin-35 de olmak üzere 4 yerde "Semeratin" olarak,2/Bakara-25 de geçer "semerun" kelimesinin çoğlu olarak "semerat" olarak 16 yerde geçer |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması 21 Ayette geçer |
SAAT: 00:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.