![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması a) Allah’ın emirlerini ve yasaklarını kabul ettiği halde, bir kısmını yerine getirmemek mi? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soru:Peygamberimizi ve müslümanları teselli etmek için Allah (c.c.) üç sure indirmiştir.Bu surelerin isimleri nelerdir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması DUHA-İNŞİRAH-KEVSER sureleri mi? ............... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Fecr abi maalesef cevap bu değil... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Siz o zaman Yusuf, Hud ve Yunus sureleri sordunuz Ama soruyu eksik sormuşsunuz,:) Bu sureler Hüzün yıllarından yani Peygamberimizin hanımı Hz.Hatice ve Amcası Ebu Talibin vefatından sonra teselli için nazil olmuş sureler. İlk teselli sureleri; vahyin kesilmesinden sonra inen DUHA-İNŞİRAH-KEVSER idi. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soruyu çok hızlı hazırladım o yüzden eksik oldu.Eksiğimi düzelttiğiniz için teşekkür ederim Fecr abi....evet000 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'ın tertibinde ilk emir nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İkra', Oku! emridir |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
Sorum ise Kur'an tertibinde yani Fatiha-Bakara ..... da ilk emiri sormuştum |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması hmm, Fatiha 'da bulamadım.Bakara'nın başında da yok, google amca saçmalıyor.Ben bu sorunun cevabını merak ediyorum:) |
SAAT: 02:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.