![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soruyu yanlış algılamışım Cenaze namazında Okunan sure dua niyetiyle okunur |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap Cenaze namazında sure okunmaz,sadece dua ayetleri veya kunut duaları okunabilir. Fatiha suresini bile cenaze namazında okunmasını bazı alimler mekruh saymışlardır.Bazı alimler ise fatiha suresini dua sayarak okunmasında mahzur görmemiştir.Ölüler için yapılması gereken en güzel şey,onlar için sadece dua etmektir. Sıra sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Şefaat beklentisi olanların durumunu şu ayeti kerime ile karşılaştırdığımızda nasıl bir sonuç ortaya çıkar Sevapta ve günahta en küçük bir şeyin unutulmayacağı hangi ayetle anlatılır? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu görür. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu görür. 99/Zilzal-7-8 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soru sormak isteyen varsa sorabilir Fecr abimin adına söyledim Ağzı-Açık000 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması hz ösman döneminde kuran cemiinde,ayetlerin diziliş yazılış,sürelerin sırası vs ........ 4 kişilik komisyonun tek ihtilafı olmuştur. tabut kelimesinin yuvarlak t'mi açık t'mi yazılmalı ihitlafı çözülmüş ve hz osmanın mudahalesiyle açık t şeklinde yazılmıştır. bu tek ihtilaf hangi sürenin kaçıncı ayetidir ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bakara 248.ayetteki tabut kelimesi mi? ............... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması fecr abi burda yok denildi ama :) bende yokluğundan cesaret almıştım kandırıldım hıh |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soru sormaya devam edebilirsiniz:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması imam kelimesi bildiğimiz camii imamı dışında,kuran tarihinde sizce neyi çağrıştırıyor/hatırlatıyor ? |
SAAT: 15:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.