![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Evet abi buyrun... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ve lillahi ğaybus semavati vel ard, Göklerin ve yerin gaybı Allah’a aittir. Ayeti kuranda kaç yerde geçer ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bu şekilde 3 yerde bulabildim 11/Hud-123 16/Nahl-77 18/Kehf-26 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kulillahu a'lemu bima lebisu, lehu ğaybus semavati vel ard De ki: “Ne kadar kaldıklarını en iyi Allah bilir. Göklerin ve yerin gaybı Allah’a aittir Kehf 26 ayeti ben görmemiştim doğru cevap ben iki ayette gördüm abi.. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'da geçen bir kavram Yeminleri aldatma aracı hale getirmek.Allah'ın adını kullanarak O'nun adına varlıklar üzerinde tahakküm kurmak,insanları sömürmek anlamına gelen kavram nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Münafık ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması yemin-i gamus |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması değil maalesef |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İnsanlardan mü'min olmadıkları halde, Allah'a ve ahiret gününe inandık diyenler vardır. Allah'ı kandırmaya çalışırlar, iman edenleri de; ama farkında olmadan yalnızca kendilerini kandırmaktadırlar. Kalplerinde hastalık vardır onlarn, Allah da hastalıklarını arttırmıştır. Yalan söylemelerinden dolayı acıklı bir azap vardır onlar için. Kendilerine 'yeryüzünde fesat çıkarmayın' denildiği zaman, 'biz ancak ıslah edicileriz' derler. Dikkat edin, onlardır müfsid (fesat çıkarıcılar), ama şuurunda değillerdir." (2/Bakara, 8-11) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Değil |
SAAT: 12:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.