![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması doğru cevap.. kurana yaklaşırken tazim etmeli,edeplice yaklaşmalı,abdestli olmalıyız... kuran ile bir roman okumak arasında fark olmalı değil mi...? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Sayın hocam elbette saygı olmalı ama Kuran'a abdestsiz dokunulamaz görüşüne katılmıyorum ama elimden geldiğincede abdestli okumaya çalışırım .benim görüşüm |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması yitiksevda abi soru gelıyormu:)) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bir şeyden alıkoymak, hapsetmek, tutmak, dayanmak, kefil olmak, kefil vermek anlamlarındaki kavram nedir ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap ... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
size katılamam sayın YitikSevda. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Teşekkürler benim için bir beis yoktur ben gönül rahatlığı ile abdestsiz alıp okuyabiliyorum ayet necis olanlar içindir müslüman necis olamayacağına göre sorunda yoktur... |
|
mümin pis değil ama cünüp mümin pistir.cünüp kuranı okursan saygısızlık olmazmı. Huda te ıshal ke. sfhfgshsfhsgh |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Yanlış anlama var gibi Yitik sevda cünüp olarak Kur'an okunur mu dedi ki :) |
SAAT: 04:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.