![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması ewet abı buyrun... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ali Küçük'ün Nevevi'nin 40 hadisini açıklayan ciltli kitabının adı nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Besairun Hadis olabılırmı? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Besair'ul Ehadis Doğru cevap |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur´an´da sadece ALLAH´ın ve mü´minlerin lanetine uğramış olan Şeytan ve kavimleri tarafından eziyete uğratılan ALLAH elçileri için kullan bir kelıme. ??? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması RECM «Ey Şuayb! Söylediklerinin çoğunu anlamıyor ve doğrusu seni aramızda güçsüz görüyoruz. Eğer taraftarların olmasaydı seni taşlardık(RECMEDERDİK). Esasen bizim gözümüzde pek itibarın da yoktur» dediler.(11/Hud-91) Babası: «Ey İbrahim! Sen benim tanrılarımdan yüz çevirmek mi istiyorsun? Bundan vazgeçmezsen mutlaka seni taşlarım(RECMEDERİM); uzun bir süre benden uzaklaş git.» dedi.(19/Meryem-46) «Beni taşlamanızdan(RECMETMENİZDEN) ötürü, benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a sığındım.»(44/Duhan-20) Bunlardan başka ayetler de var |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Açığa vurmak, örtüyü açmak. Akla yatkın bir şeyi izah etmek, kapalı, toplu bir anlamı açıklamak ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması TEFSİR mi? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ciddi, kesin, ihlaslı ve makbul tevbe. Kişinin yaptığı suç ve günahtan kalbinde ciddi ve samimi bir pişmanlık duyup bir daha asla yapmamaya karar vermesi, hatalardan ve günahlardan dönmeye kesin karar vermek. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Nasuh tevbe |
SAAT: 13:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.