![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması İnsanın kazandığı mertebe ve yürüdüğü tekamül yolundan geriye çekilmesini veya bu yolda geri kal*masını icap ettiren fiil ve davranıştır ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Zenb.. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap .............Zenb (Günah) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Sözlükte "gelmek, getirilen su, su hissesi" gibi anlamlara gelir.Tasavvufta, günlük dualar, düzenli bir şekilde belli zamanlarda okunmak üzere âyet, hadis ve ermişlerin sözlerinden derlenmiş dualar, ahzab, hizb, ezkâr, zikir demektir. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Vird.... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap ........ |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Allah, kullarına hitab ederken takdim ve tehire yer vermiştir. bu tür takdim ve tehir içeren ayetlerden örnekler ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Takdim ve tehire örnek: Allah, Benim azabım ve uyanlarım nasılmış?(56/Kamer-16-18-21-30) buyurmuş ve 'azab' ile başlamıştır. Halbuki uyan, azabdan öncedir; çünkü Allah, Biz hiçbir memleketi, öğüt vermek üzere (gönderdiğimiz) uyarıcıları (peygamberleri) olmadan yok etmedik (26/Şuara-208)buyurmaktadır. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap buyur abi... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kıyamet gününde kimin aldandığının ortaya konulduğu güne ne ad verilir?.Hangi ayette? |
SAAT: 14:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.