![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Her insanın karakterine göre hareket edeceğini belirten ayet hangisidir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular isra 84 mü abi De ki: “Herkes kendi şekline (hüviyetine, karakterine) göre amel eder.” Öyleyse kimin daha çok hidayet yolunda olduğunu en iyi Rabbiniz bilir. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular [QUOTE=mecnun;132206]isra 84 mü abi Doğru cevap msl* Senin mealin biraz değişik,kimin meali acaba? De ki: Herkes, kendi mizaç ve meşrebine göre iş yapar. Bu durumda kimin doğru bir yol tuttuğunu Rabbiniz en iyi bilendir.(17/İsra-84) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular [QUOTE=FECR;132207] Alıntı:
cevabın isra suresinde olduğunu biliyodum ama kaçıncı ayette olduğunu bilmiyodum..google amca :) dan isra suresi yazdım ordan kopyaladım..sürekli ayetlere baktığım başka yerden baktım da sadece orda bu meal vardmış sizin uyarınızdan sonra baktım ama yazmıyo hangi meal olduğu..değiştirdim abi |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ben de senin verdiğin meali kim yazmış merak ederek baktım Google' da,buldum. laiklikveseriat.com sitesinde yayınlanmış:) Meallere bakarken dikkatli olmak daha iyi.Googlenin meallerine fazla güvenmemek lazım,ayetin metnine de bakmak lazım.Google insanı doğruya da yöneltir,yanlışa da götürür. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular abi çok fenasın :) ben tekrar yazdım ama bulamadım inan sen bulmuşsun baktım evet orasıydı :) sanırım yazan kişi kendi yorumunuda eklemişti ama ayet ten ayırmamıştı onun için öle oldu..başka yerde o meal yoktu çünkü..neyse buda ayrı bir ders oldu bana:) buyrun hocam :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kur'ana göre münafıkların neleri bizleri imrendirmemesi gerekiyor? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular mal ve evlatlarının olması lazım sanırım :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
Hangi ayette? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Tevbe suresi 69. ayet |
SAAT: 10:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.