![]() |
Alıntı:
|
Kuranda cinler hangi ayette ''yılan'' olarak geçer? Bu soruya oldukça şaşırmıştım. Kuranı hatmeden biri olarak böyle bir ayete hiç rastlamamıştım. Ancak sorunun soruluş biçimi ile cevabı arasında tam bir bütünlük yok. Fecr bir başka soruya cevap verdi |
Alıntı:
Evet anladı. Ama ben anlayamamıştım. Cin yılan şekline mi giriyordu yoksa musa (as ) büyücülerin attığı asa yılan şeklinde cinni bir hareket mi yapmaktaydi ? |
Kuran kerimde toplam kaç ayet var ? |
İhtilaflı bir konu ki besmelenin ayet sayılıp sayılmaması ,hurufu mukattaanın tek başına ayet olup olmaması gibi bir takım sebeblerden dolayı farklı sayılar vardır. İbn-i Abbas 6616, Nafi, 6217, Şeybe, 6214, Mısır âlimleri 6226 dır. |
İhtilaflı bir konu ki besmelenin ayet sayılıp sayılmaması ,hurufu mukattaanın tek başına ayet olup olmaması gibi bir takım sebeblerden dolayı farklı sayılar vardır. İbn-i Abbas 6616, Nafi, 6217, Şeybe, 6214, Mısır âlimleri 6226 dır. __________________ Hayret ! Aralarında ittifak edip en doğru cevabı bulamamışlar. Size göre fecr kardeşim ne olmalı veya hangi görüşü kendinize yakın görürsünüz |
Ben bir ara hesaplamıştım sanırım 6230 civarında idi |
Alıntı:
|
Dahil değildi herhalde.Eski notlarıma bakmam lazım:) Ben aklımda kalanı söyledim |
Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 08:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.