![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Evet üstadım |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Peygamberimizin cenaze namazını hangi sahabe kıldırmıştır? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular İmam olmadan saflar halinde bölük bölük sahabeler tarafından kılındığını bilmekteyim... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular küçük gruplar halinde önce erkekler,sonra kadınlar sonrada çocuklar kılmışlardır..namaz münferiden kılındığı için imam yoktu |
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Mecnun kardeşimiz benim söylemek istediğimi izah etmiş abi... |
söylenmek istenen aynıydı evet :) kıyametle ilgili Kur'an da geçen O GÜN kelimesi hangi ayetlerdedir |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular O GÜN anlamına gelen "YEVMEİZİN" kelimesi Kur'an'da yaklaşık 70 yerde geçiyor.Bir kaçı: O gün, inkar edip Peygambere baş kaldırmış olanlar, yerle bir olmayı ne kadar isterler ve Allah'tan bir söz gizleyemezler.(4/Nİsa-42) O gün kim azabdan alıkonursa, şüphesiz o kimse rahmete erişmiştir. Bu, apaçık bir kurtuluştur.(6/Enam-16) O gün tartı haktır. Kimin (sevap) tartıları ağır gelirse, işte onlar kurtuluşa erenlerdir.(7/Araf-8) ...... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular abi ben yevmiizin i soruyorum |
SAAT: 00:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.