![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
Beni ***** adlı üye ile karıştırdınız herhalde:) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ayy kusura bakmayın yaa nike dikkat etmedim walla...bende o kadar araştırdım bide :) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Sure adı olarak diz çökmek veya çömelmek anlamlarına gelmektedir. Bu sureye aynı zamanda 2 tane başka isimde kullanılır bu surenin adı nedir ve temel mesajları ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular CASİYE suresi mi? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Hocalarım çok fazla teknik sorular soruyorsunuz. Şöyle kurandaki kavramları daha çok ön plana çıkarıcı sorular olsa daha faydalı olmaz mı? İnşallah. Acizane görüşüm |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Evet Fecr abi doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kur'an'da bir kavram Aşağıdaki özelliklere sahip kimseleri Allah ne olarak isimlendiriyor? -Allaha karşı yalan uyduran -Allahın ayetlerini yalan sayan -Hakkın ortaya çıkmasını istemezler -İnsanları Allahın yolundan saptırırlar, -Dünyada kazandıklarının kendilerinin sayesinde olduğunu sanırlar -Ahirette Allahın huzurunda iken tekrar dünyaya dönmeyi isterler -Din gününü yani hesap gününü yalanlarlar -Hata yaptıkları zaman Allahtan af dileyip tevbe etmezler. -Bozgunculuğa engel olmayıp sessiz kalırlar -Peygambere karşı düşmanlık ederler -Azabı görene kadar inanmazlar -Kelimei tevhidi söylememekte direnirler -Namazı kılmazlar -Yoksulu doyurmazlar -Batıla dalanlarla dalarlar -Ebedi olarak cehenneme gireceklerdir. Bu özelliklere haiz kimseler kimlerdir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kafirler genel adı |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Dalalette olanlar ? Dalle |
SAAT: 11:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.