![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Soru sordum buyur kardeş sen cevapla |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Firavunu hatırla Ölüm anında yaptığını ipucu olsun buda |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Bide kardeşime Kur'an araştırmalarında faylanacak bir kaynak ismi vereyim Hasenat 5 programı... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular tövbe etmek ama ayeti bilmiyorum :( |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Biraz daha gayret et Yunus suresine bak ... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular 90-İsrailoğullarını denizden geçirdik. Firavun da, askerleriyle birlikte zulmetmek ve saldırmak üzere, derhal onları takibe koyuldu. Nihayet boğulmak üzere iken, "İsrailoğulları'nın iman ettiğinden başka hiçbir ilah olmadığına inandım. Ben de müslümanlardanım" dedi. 91. Şimdi mi?! Oysa daha önce isyan etmiş ve bozgunculardan olmuştun. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular mumin 84 Bizim şiddetli azabımızı gördükleri zaman: "Allah'a ve O'nun Tek'liğine îmân ettik. Ve O'na şirk koştuğumuz şeyleri inkâr ettik." dediler 85 Şiddetli azabımızı gördükleri zaman artık onların îmânı, onlara bir fayda vermedi. Allah'ın, kulları hakkındaki gelip geçen sünneti (kanunu) budur. Kâfirler orada hüsrana uğradılar |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Firavun gibi iman etmek boşadır Ölüm anında Buyur kardeş sen soru sor |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ben soramam abi :) |
SAAT: 15:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.