![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular hac 75 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu hafta sonu sınav var..o nedenle pc de fazla kalamayacam telefondan takip ediyorum ama yazamıyorum :) bu hafta sonuna kadar biraz uzaktan takip edecem soruları :) mevlüt abi fecr abi dualarınızı istiyorum |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Doğru cevap Allah size zihin açıklığı versin yar ve yardımcınız olsun kardeşim.. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kutsal ve pisliklerden arınmış yer anlamına, Beyti Makdis ve çevresine verilen addır ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ARZ-I MUKADDES «Ey milletim! Allah'ın size yazdığı kutsal yere girin, ardınıza dönmeyin, yoksa kaybedenler olarak dönersiniz» demişti. (5/Maide-21) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Buyur abim siz soru sorun Huzeyfe kardeşimiz cevaplamak için bekliyor |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Sözlükte büyük mesken, konak, şehir, yurt, vatan ve ülke anlamlarına gelir.Kur'an'da 48 yerde geçer.Bazı müfessirlere göre kelime, bu ayetlerde şu dört anlamda kullanılmıştır: a- Mesken b- Cennet c- Cehennem d- Medîne-i Münevvere Bu kavram nedir? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular dar Birçok müfessir tek başına Cennet olarak kabul etmektedirler.... |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular doğru cevap |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Ölüm anında neyin faydası yoktur ? |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
:) abi yeni geçtim pc ye telefondan bağlıydım yazamıyordum |
SAAT: 03:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.