![]() |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Cevap olarak "tevbe " diyorsanız maalesef yanlış |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular bulduğum yazıları okuyunca cevabı çok merak ettim hocam. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
sabır olmalı |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular fayda-zarar kavramı cevabı böyle yazdım ama .. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Klm'in cevabı doğru SABR doğru cevap evet000 ArO* |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Kur'ani bir kavramdır Bu kavram 3 ayrı edatla 3 farklı anlam kazanır. 1-"an" edatı ile hakta direnmek 2-"ala" edatı ile bela ve sıkıntıya göğüs germek 3-"lam" ile ibadet, hak, hayır ve adalette sebat anlamına gelir. Bu kavram nedir? kelimeleri dikkatli okuyunca cevabın sorunun içinde olduğunu farkettim.. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular Alıntı:
|
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular ben de Kuranda bir kelime arıyorum. Hayvanların içgüdüsü,gibi bir kelime ,İlahi programlama diyorlar ya !hayvanlar için kullanılan bu kelime insanlar içinde bir ayette -belki bir iki ayette -kullanılmış. Bu kelimeyi biliyor musunuz.arıyorum bulamadım. |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular . Kurani Kerimde 31defa tekrarlanan ayet hangisidir? manasi nedr? hangi surededir? (bir ayetin 31 defa tekrarlanmasi cok dusundurucudur.) |
Cevap: Kuranı Kerim Hakkında Sorular "Şimdi Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz?."55/Rahman Suresinde 31 yerde geçiyor |
SAAT: 06:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.