![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması b-Rahim .................. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması c-errahman |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Yitik abi doğru cevap errahim..Fecr abi bildi repini verdim.Sanaada eksi rep mi versem:) Buyrun... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Pardon yanlış cevap doğrusu errahmandı fecr abinin yanlış cevap vereceğini düşünmemiştim:))) Yitik abi sen buyur :) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bu cevaba itiraz ediyorum.Daha önce de sorulmuştu.Ben yine Rahim demiştim.Çünkü araştırdım Rahim ,Rahmandan daha çok kullanılıyor.İsterseniz ayetleri bile tek tek yazablilirim.Tekrar kontrol edin cevabını.:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Şimdi benmi eksik rep versem nasıl olur. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Allah’ın Rahman ismi 57 Allah’ın Rahim ismi ise 114 kez geçer... Tamam doğruymuşmahcup000 Fecr abi buyur, yitik abi hakkını kaybettin:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması 19- "Namazların hepsini ve hele salât-ı vustâ'yı muhâfaza ediniz." (2/Bakara, 238) Bu âyette geçen salât-ı vustâ nedir? a- Sabah namazıdır. Çünkü uykudan uyanarak sabah namazı kılmak özel gayret ister. b- Her şahıs için, engellerin çokluğu sebebiyle kılınması müşkil olan ve ortada kalan namaz hangisi ise, vustâ namazı odur c- Salât-ı vustâ orta namaz demektir. Beş vaktin ortasındaki namaz ikindi namazıdır. Dolayısıyla salât-ı vustâ, kesin olarak ikindi namazıdır. d- Salât-ı vustâ, beş namaz demektir. Beş vakit namazı devamlı kılmaya salât-ı vustâ denir. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması farz namazların dışında bir kavramdır bana göre oda.. b- Her şahıs için, engellerin çokluğu sebebiyle kılınması müşkil olan ve ortada kalan namaz hangisi ise, vustâ namazı odur |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevab b şıkkı Ecrin'in cevabı doğru Sıra Ecrin de |
SAAT: 17:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.