![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Fesadın en yaygın olarak işlendiği alan insanlara ait haklara tecavüzdür FECR abim bu fesad kavramınada girmezmi . Kuran, bir kimsenin haksız yere başkasını öldürmesini bütün insanları öldürmüş gibi saymaktadır.(Maide suresi 5/32) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Fesad kavramı adam öldürmeyi kapsar ama soruda ceza hukuku geçiyor.Bu da bir çok ayette "Taammuden adam öldürmek" diye geçer.Fesad kavramı daha başka şeyleri de kapsayan geniş bir kavram |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Evet abim ben başka bir bakış açısı ile değelendirme bazında sordum haksızlık anlamında fesad kavramı içeri diye sormuştum Buyur abim sıra sizin. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'an'a göre EHLİ BEYT'e ganimetlerden ne kadar hisse verilir? Hadislere göre EHLİ BEYT'e ne kadar zekat verilir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Sorunun ilk şıkkı doğru:HUMUS yani 5 de 1 İkinci kısmın cevabı ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Resulullaha ve Ehli Beytine zekat ve sadaka BENİM BİLDİĞİM VERİLMEZ YASAKLANMIŞTIR. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Doğru cevap Sıra sizde .......................... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması (AHZAB SURESİ / 6); Onları, yaklaşmakta olan güne karşı uyar; o zaman yürekler gırtlaklara dayanır, yutkunur dururlar. Zalimler için ne koruyucu bir dost, ne sözü yerine getirebilir bir şefaatçi yoktur. (MÜ'MİN SURESİ / 18) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranda azgın sapkın İlah gibi saygı gören sapan ve saptıran anlamında olan Kavram? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması TAGUT ................................... |
SAAT: 17:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.