![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
Ayrıca Nisa/19-25.ayetler aarsına baktım,nuşüz kelimesini göremedim:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması yitiğim yiğidim biraz daha dikkat kuran kürsüsü yutmaz :) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Abdulmelik Abim ben işte iken bu soruyu sordum hata ettiğimi kabul ediyorum çünkü kavram soruları içinde bilgiyi veren yanlışlık yapmıştı bende ordan sordum ...:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kur'ana göre yeminin keffareti nedir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Yeminin kefareti olarak 10 fakiri akşam ve sabah olarak günde iki öğün doyurmak veya giydirmek cihetine gidilir Buna güç yetirilmezse, 3 gün ardarda oruç tutulur. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Arada bir şart daha olması lazım |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Birde bildiğim kadarı ile köle azat etme ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Allah size rasgele yeminlerinizden dolayı değil, bile bile ettiğiniz yeminlerden ötürü hesap sorar. Yeminin keffareti, ailenize yedirdiğinizin ortalamasından on düşkünü yedirmek yahut giydirmek ya da bir köle azad etmektir. Bulamayan üç gün oruç tutmalıdır; yeminlerinizin keffareti budur. Yemin ettiğinizde yeminlerinizi tutun. Şükredesiniz diye Allah size böylece ayetlerini açıklıyor.5/Maide-89 Buyrun sıra sizde |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranın 7 uzun suresine ne ad verilir Kavram olarak ? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması SEB'UT TİVAL(7 UZUN SURE) Bakara-Ali İmran-Nisa-Maide-Enam-Araf-Enfal sureleri |
SAAT: 23:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.