|  | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Alıntı: 
 Doğru cevap Sıra Yitik Sevda da | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Kuranda Allahtan başkasına tapanlara sövmeyin onlarda Allaha söverler hangi ayette geçer. | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Enam 108... | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Evet ecrin kopy pastemi yaptın Ağzı-Açık000 | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Yok abi 4 harflik bişey:) | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Ecrin kardeş sorunu sorabilirsin sıra sende. | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Soru sormak cevaplamaktan zordur:) | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  Tamam biliyorum heyecanla bekliyorsunuz sorayım:) Şimdi kuranda malum, talut ve calut meselesi var orada talutun en ağırlıklı özelliği nedir..? a-sabır/sebat nusret isteği b-ibret konusu c-fitnenin önemi d-önderliğin önemi kendim hazırladım o yüzden uzun sürdü..:) | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  a-sabır/sebat nusret isteği .................. | 
| 
 re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması  TEBRİKLER..... Ama rep işi borç olsun.. soruyu alabiliriz.. | 
| SAAT: 12:02 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.