![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Alıntı:
Doğru cevap Sıra Yitik Sevda da |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Kuranda Allahtan başkasına tapanlara sövmeyin onlarda Allaha söverler hangi ayette geçer. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Enam 108... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Evet ecrin kopy pastemi yaptın Ağzı-Açık000 |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Yok abi 4 harflik bişey:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ecrin kardeş sorunu sorabilirsin sıra sende. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Soru sormak cevaplamaktan zordur:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Tamam biliyorum heyecanla bekliyorsunuz sorayım:) Şimdi kuranda malum, talut ve calut meselesi var orada talutun en ağırlıklı özelliği nedir..? a-sabır/sebat nusret isteği b-ibret konusu c-fitnenin önemi d-önderliğin önemi kendim hazırladım o yüzden uzun sürdü..:) |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması a-sabır/sebat nusret isteği .................. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması TEBRİKLER..... Ama rep işi borç olsun.. soruyu alabiliriz.. |
SAAT: 18:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.