![]() |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Bir kitap ismi soruyum bu sefer İslam Tebliğcilerin el kitabı haline gelen bir kitap "Mealimu fi't tarik" kitabı kimindir? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Tefsir kitabı benim bildiğim. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması prof.dr.şehit seyyid kutub... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Ecrin'in cevabı doğru. (Daha önce İslami Eserlerle ilgili sorular kısmında sormuştum:)) Mealimu fi't tarik-YOLDAKİ İŞARETLER kitabı SEYYİD KUTUP'un Sıra ECRİN de |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması başlıkta anımsadım yabancı gelmedi:) soruya geçiyorum; müzebzebîne beyne zelike(ila ahir)... ayeti ile hangi sınıf, nasıl tanımlanmıştır? |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması iki arada bir derede gidip gelen karasız insanlar için kullanılmıştır. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Şüphesiz münafıklar Allah'a oyun etmeye kalkışıyorlar; halbuki Allah onların oyunlarını başlarına çevirmektedir. Onlar namaza kalktıkları zaman üşenerek kalkarlar, insanlara gösteriş yaparlar, Allah'ı da pek az hatıra getirirler. Bunların arasında bocalayıp durmaktalar; ne onlara (bağlanıyorlar) ne bunlara. Allah'ın şaşırttığı kimseye asla bir (çıkar) yol bulamazsın. 4/Nisa-142-143 İki arada bir derede kalanlar,münafıklar,kâh mimin görünen,Kâh kafir görünen,hayatları zikzaklar içinde geçen kimseler,Neye karar vereceğini bilemeyen kimseler vs.özelliklere sahib kimseler |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması 142- Bakın, bu ikiyüzlüler(münafıklar), Allah'ı kandırmaya çalışıyorlar; halbuki Allah onların [kendi kendilerini] kandırmalarını sağlıyor. Onlar namaz için kalktıklarında, gönülsüzce, sadece insanlar görüp takdir etsinler diye kalkarlar; Allah'ı da nadiren anarlar; 143- bu taraftakilerle diğerleri arasında (mümin ve inkarcılar arasında) bocalayıp dururlar, ne o tarafa ne de bu tarafa [sadık] kalırlar. Allah'ın saptırdıkları için asla bir çıkış yolu bulamazsın. |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması yitiksevda:16:07:51 PM fecr:16:09:44 PM 2 dk 7 sn 10 salise ile (10 saliseyi attım) yitiksevda abi bildi... İkinizede tebrikler.. Abi rep butonumda sorun var borcum olsun Buyur sorunu sorabilirsin... |
re: Kuranı Kerim Hakkında Sorular/Medineweb Çalışması Benim gecikmem ayetleri ilave etmemden kaynaklandı:) |
SAAT: 12:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.