![]() |
Vuslatıma Çırpınışta Yüreğim Günlerin Vefasızlığında Sensizliğin Sızısı Kaplar İçimi Yüreğim Yanar Yıldızlar Dokunur Gözlerime Gecenin En Karanlığında Dinlemez Derdimi Gece Duymaz Sesimi Yıldızlar... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzaklara dalıp gitmenin yaşı olmaz, "Hikayesi olur " |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Görmek istemediler derinliğimi...... Oysa ben gök yüzünü ,başımın üstünde değil kalbimin derinliğinde taşıdım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gel ey yanlızlığım benim Açıpda solmayan gülüm Doldurdum vazoyu seninle Suyunu doldurdum Kokunu öptüm.. |
"Neyin var?'' sorusuna, ''Sen yoksun!..'' diyesim var.. |
GeL...Bir Bakara suresi al beni gözlerine... Fetih gibi dikelelim kalk hayatın karşısına.. Toplayalım kalan kırıntılarımızı yerden, ... ... Sayfa sayfa, cüz cüz tut elimden... Kevser kevser sürsün yalnızlığımız... Ve Gülüşün geceme dolunay gibi, Sebeb-i meddi dir hayatımın... GeL Hatmedelim M u t l u l u ğ u defalarca...♥ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir gün kavuşacağız, Sana sensizliğimi anlatacağım, Sen nasıl dayandığıma şaşıracaksın.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eksik; Fazladan çok yer kaplar . |
Mesafeler uzak olsada, Dua'larda buluşan yürekler var ! Sensizliğim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. iki ayrı denizimiz vardı İki ayrı gökyüzümüz İki ayrı yolumuz vardı kesişmeyen Birbirine parelel ama birbirinden geçmeyen.. |
SAAT: 08:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.