![]() |
Sen düşersin bazen yaşlı düşlerime, Seni düşünürüm mahzun... Bilmem kaçıncı devri hazanın sensiz? Bazen gönlümde oldun bahar, Bazende gözyaşımla şiirde... Ah bilsen! Çok yağmurlar karıştı gözyaşlarıma... |
Herkesin bir “o”su vardır ya hani… Bir bakışıyla çiçek açar gidişiyle hazan… Bu yazı da öyle; bir kalbin sessiz çırpınışı gibi. Yaşanmış bir bekleyişin, söylenmemiş bir veda’nın şiiri belki de… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O da senin gibi seviyor mu dediler ? İşde cevab veremediğim tek şey buydu ... Can yücel |
İçte tutulan gözyaşı, akıtılandan daha çok acıtır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yaralı bir türkünün en kanayan yeridir bazen hayat.. |
Gönülden sevdiğinin gönlünden geçeni bilemiyorsun, işte mesele burada başlıyor.. |
Yüreğimi açmak, dedim. Bir tebessümle bak her şeye, dedi... Tebessüm, dedim. Her kapının anahtarı, dedi. Kapı, dedim. Girmeden bilemezsin, dedi. Ya korku, dedim. Bilinmeyenden korkar insan, dedi. Ben kimim? diye sordum. Sevgiyle beslenensin, dedi. Durdum. Durdum. Yine sustum. Kimsin? diye sordum. Sen’im, dedi. Seni seviyorum, dedim. Ben de seni, dedi... |
İnsan, en çok içi kırıldığında susar. |
| SAAT: 15:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.