Medineweb Forum/Huzur Adresi yükleniyor...

Medineweb Anasayfası Medineweb Forum Bugünkü Mesajlar Forum Grupları Kimler Online
Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GENEL.::. > Üyelerimize Ait Kişisel Alan > su damlası/Kişisel
Üyemiz Ol Arama Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi:  Bugün (12:34), Konuya Son Cevap : Bugün (12:34). Konuya 0 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt Bugün, 12:34   Mesaj No:1
Medineweb EDİTÖRÜ
su damlası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: su damlası isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 13055
Üyelik T.: 18 Aralık 2010
Arkadaşları:18
Memleket:sivas
Konular: 743
Beğenildi:9408
Beğendi:11436
Takdirleri:32565
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim?

Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim?

Ellerime baktım…
Hala yumuşak ve kar beyazı… Ne değişmişti… Annem ellerime dokunup derdi;
—ellerine dokununca yüreğini görüyorum yumuşacık bir kalp her sabah kendini yenileyen beyaz yağmurlarda yıkanan bir masumluk…
Söylesene annem ne değişti… Sen diyordun yüreği güzel olanlar mutlu yaşarlar diye… Ne değişti hayatımda.

Mutlu değilim be annem! …
Her gece yıldızları yorgan gibi üstüme örtüp gecenin soğuk sularında boğuluyorum…
Haberin var mı senin?
Alfabemi değiştirdim ben bütün tapularımı yıkarak. Artık sesli harflerim yok benim. Anlamsız nedensiz, öksüz, kendi kendine küsmüş harflerim var. Birde hastalıklı noktalama işaretlerim…

Duydun mu annem beni?
Notasız, umutsuz müzikler dinliyorum. Ruhum rahatsız olmuş dünyanın satılık müziklerinden; … Yasakladı notalı, umutlu, anlamlı müzikleri…
Birde ağıtları dinler oldum…

Annem yüreğim yanıyor!
Mevsimlerimi yakıyorum her gece ruhumun ağlayışına. Ne kış var hayatımda nede yaz… Öyle soğuk, öyle boğuk… Gülüşlerimi anlamlı cümlelerimle yolcu ettim. Sevinçlerim arkalarından ağıt yaktılar…

Ağlama ne olur annem yakma canımı
Gözyaşlarımı yalnızlığıma bağışladım, … Ağlayamam da seninle.

Annem bir avuç sevgiye ihtiyacım var.
Yarım kalmış öykülerden geldim. Kapısı kapalı masallarda yaşadım
Bu gece ellerini saçlarımda gezdirir misin? Bu gece, bu gece kollarında uyuyabilir miyim?
Annem sensiz hayati hic düsünemiyorum

Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim?
Çok yara aldım Annem…
Alıntı...

"Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα...
Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα...
Â'râftα.....
Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."

Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
......Öyleyim ki....... Satır Arası Birkaç Kelam su damlası 0 13 03 Nisan 2026 13:07
_Düşümde Sen, Gönlümde Sen_ Gönülden Dökülen Nağmeler su damlası 0 5 03 Nisan 2026 13:04
Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim? su damlası/Kişisel su damlası 0 9 03 Nisan 2026 12:34
Kat Kat Tepsi Ketesi Börekler ve Hamur İşleri su damlası 0 62 22 Mart 2026 18:44
Senin İçindi Her Güzellik: Kendini Hatırla Muhtelif Konular Hâdimul İslam 1 140 17 Mart 2026 11:36

Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir)

Seçenekler
Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir: